Life

”Ne dorim din tot sufletul”. Carmen de la Sălciua, primele declarații după ce s-a speculat că ar fi însărcinată

Carmen de la Sălciua a reacționat după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată. Ce mesaj le-a transmis celor care au crezut că artista va deveni mămică.
08.02.2024 | 10:31
Ne dorim din tot sufletul Carmen de la Salciua primele declaratii dupa ce sa speculat ca ar fi insarcinata
Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a reușit să agite apele în mediul online. Fanii artistei cred că aceasta este însărcinată, iar zvonul s-a răspândit cu viteza luminii. Din cauză că vestea a început să circule peste tot, Carmen s-a văzut nevoită să facă anumite precizări.

Carmen de la Sălciua, dezamăgită de zvonurile din online

Carmen de la Sălciua se bucură de succes mai mult ca niciodată. Artista are o carieră fulminantă și milioane de fani care apreciază muzica ei. Însă, din când în când, tot fanii sunt cei care o pun în ipostaze mai puțin plăcute pe vedetă.

ADVERTISEMENT

Recent, Carmen de la Sălciua s-a trezit că, în mediul online, circulă vestea că ar fi însărcinată. Inițial, artista nu a știut cum să se raporteze la acest zvon, dar, până la urmă, a ales să reacționeze.

De obicei, vedeta nu pune la suflet informațiile răutăcioase care circulă în mediul online. Însă, din când în când, artista simte nevoia să lămurească anumite aspecte, mai ales pe cele care o deranjează.

ADVERTISEMENT

Întregul zvon cum că artista ar fi însărcinată a pornit de la un videoclip pe care artista l-a postat în mediul online. După ce au văzut imaginile cu pricina, fanii au început să scrie în comentarii diverse mesaje prin care o felicitau pe artistă pentru sarcină.

Artista nu este, momentan, însărcinată

Aparent inofensiv, acest subiect a deranjat-o pe Carmen de la Sălciua. Artista nu a stat prea mult pe gânduri și a simțit nevoia să le transmită tuturor un mesaj destul de dur. Aceasta a pus punctul pe i și speră că i-a lămurit pe toți.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a transmis tuturor că nu este însărcinată. Deși are o relație superbă cu soțul ei, momentan, nu este cazul să dea vestea că vor deveni părinți. Însă, atunci când se va întâmpla acest eveniment, i-a asigurat pe fani că le va comunica asta în mediul online.

Artista a recunoscut că acest subiect legat de o posibilă sarcină este unul foarte sensibil pentru ea. Atât Carmen, cât și soțul ei își doresc să devină părinți, iar faptul că nu s-a întâmplat până acum, îi provoacă o oarecare tristețe.

ADVERTISEMENT

”Am spus că încă nu a venit acest moment în viața noastră, ne dorim din tot sufletul și ne este greu să spunem că acest lucru nu s-a întâmplat. Cu siguranță acest lucru îl voi spune la momentul potrivit”, a spus artista în mediul online.

Carmen de la Sălciua se aștepta ca fanii ei să o cunoască mult mai bine și să știe că nu ar da astfel de vești prin intermediul unei piese. De obicei, aceasta discută totul cu cei din online, așa că nu ar fi avut motive pentru care să fi ținut secretă așa zisa sarcină.

ADVERTISEMENT