Life

Carmen de la Sălciua a făcut anunțul: ”Un bebe”

Ce își dorește cel mai mult îndrăgita artistă Carmen de la Sălciua să primească anul acesta de la Moș Crăciun. Este un cadou deosebit, la care visează de ceva vreme.
11.12.2023 | 12:30
Carmen de la Salciua a facut anuntul Un bebe
Carmen de la Sălciua vrea un bebe anul acesta de la Moș Crăciun. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua are o cerință specială anul acesta pentru Moș Crăciun. Artista a povestit în exclusivitate pentru FANATIK ce își dorește să primească de Crăciun. În plus, Carmen ne-a povestit și care este felul ei de mâncare preferat din această perioadă.

Ce planuri are Carmen de la Sălciua de Crăciun: “Mergem să colindăm”

Îndrăgita artistă a recunoscut că unul dintre lucrurile care îi umplu sufletul de bucurie este să decoreze de Crăciun. O face cu mare drag, atât pentru ea, cât și pentru oamenii dragi din viața ei. Tocmai de aceea, anul acesta a decorat casa bunicii sale, dar și a soacrei. De Crăciun, cântăreața va petrecere alături de familie, dar va fi prezentă și la evenimente.

ADVERTISEMENT

“Am împodobit bradul de la începutul lunii la bunica mea și la soacra mea. Îmi place tare mult să decorez. Dacă s-ar putea, aș vrea să joc într-un film unde să fiu decoratoarea de Crăciun. Îmi place tare mult și îmi dă o stare de bine. Și îmi place perioada Crăciunului și să împodobesc casele celor dragi.

Poate ai noștri nu au atât de mult timp pa dispoziție sau nu sunt așa prinși în febra asta a Crăciunului așa cum sunt eu. De Crăciun am și câteva evenimente, dar mai mult voi sta acasă, cu familia.

ADVERTISEMENT

Vreau să mergem să colindăm puțin. În a doua zi de Crăciun eu deja sunt la eveniment, deci va trebui să mă împart”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru FANATIK.

Ce i-a cerut Carmen de la Sălciua lui Moș Crăciun: “Un bebe”

Am aflat de la celebra artistă ce a pus pe lista pentru Moș Crăciun anul acesta. Carmen nu vrea multe cadouri, însă își dorește cu ardoare un singur lucru. Vrea ca Moșul să fie darnic anul acesta și să îi aducă un bebeluș. Carmen de la Sălciua ne-a spus că lucruri materiale nu vrea să primească, deoarece vin și pleacă.

ADVERTISEMENT

“Mă întreabă mereu lumea ce îmi doresc să îmi aducă Moș Crăciun, dar sincer, nu vreau nimic. M-a întrebat și soțul meu, dar nu știu ce să îi spun. Mulțumesc lui Dumnezeu, avem de toate și nu vreau ceva anume.

Sincer, un bebe aș vrea, dacă e Moș Crăciun darnic. Asta mi-ar întregi mie sufletul. Pentru că restul bunurilor materiale vin și pleacă. Uneori avem mai multe decât consumăm.

ADVERTISEMENT

De Crăciun îmi place să mănânc salată boeuf. Nu prea sunt eu cu sarmalele sau alte preparate. Și îmi plac mult dulciurile tradiționale de Crăciun, cozonac, cornulețe. Tot ce are în compoziție nucă, îmi place mult”, a declarat în exclusivitate artista.

Artista, despre Crăciunul copilăriei sale: “Era frumos, ai mei erau încă împreună”

Artista a recunoscut că s-a ocupat deja de achiziționarea cadourilor pentru cei dragi. În plus, interpreta ne-a povestit cum arătau sărbătorile atunci când era copil. Cu nostalgie în voce, Carmen de la Sălciua își aduce aminte cu drag de Crăciunul plin de magie al vremurilor de altădată.

“Eu am început deja să iau cadouri pentru cei dragi, le-am pregătit în mare parte. Anul trecut m-am lăsat pe ultima sută de metri. Dar anul acesta le-am pregătit din timp. Atunci când eram copil era tare frumos de Crăciun. Cred că de asta iubesc așa mult Crăciunul.

Poate mai aveam și lipsuri, dar nu le simțeam. Atmosfera era tare frumoasă, mergeam cu colinda, părinții mei încă nu erau divorțați.
Cred că oamenii au uitat de semnificația acestei sărbători.

Uităm cine e sărbătoritul de Crăciun. Pentru că nu e nici porcul, nici bradul, ci Iisus Hristos. Pe el trebuie să-l sărbătorim, nu alte treburi lumești”, a mai declarat Carmen de la Sălciua pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT