Life

Nea Mărin a împlinit 65 de ani. Cum l-a surprins Liviu Vârciu pe faimosul dansator

Nea Mărin împlinește 65 de ani, iar Liviu Vârciu a avut grijă să îi pregătească o surpriză pe măsură. Ce gest a făcut actorul?
07.04.2023 | 23:23
Nea Marin a implinit 65 de ani Cum la surprins Liviu Varciu pe faimosul dansator
Ce surpriză i-a pregătit Liviu Vârciu lui Nea Mărin. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nea Mărin este cu siguranță unul dintre numele extrem de cunoscute din showbiz-ul românesc. Este un dansator de mare succes și de asemenea, a participat și în numeroase producții tv în ultimii ani de zile. Între el și Liviu Vârciu există de altfel o relație destul de specială.

Nea Mărin împlinește 65 de ani

În familia lui Nea Mărin, pe numele său real Marin Barbu, este însă zi de sărbătoare. Faimosul dansator împlinește vârsta de 65 de ani. Liviu Vârciu evident că nu a vrut să rateze ocazia, așa că i-a fost alături întreaga zi. Mai mult de atât, prezentatorul tv i-a transmis și un mesaj emoționant.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe contul personal de Instagram, Liviu Vârciu îl numește pe Nea Mărin ”tătuțicul”său. Acesta i-a transmis și o urare în stilul său caracteristic, lucru care a fost apreciat de fanii ambelor părinți. Pentru un moment, prezentatorul tv l-a și pupat pe obraz pe acesta.

”Vin la ziua lui tăticuțul meu. Mânca-i-aș gura lui. La mulți ani! Cadoul meu pentru tine… ai să-mi dai 2.500 că te-am pus pe story.”, a fost mesajul transmis de Liviu Vârciu, cu zâmbetul pe buze, pentru bunul său prieten, Nea Mărin.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că cei doi sunt prieteni de ani buni. Nu de puține ori, actorul spunea că dansatorul îi este precum un tată. În cele mai dificile momente i-a fost alături, iar cei doi se înțeleg de minune. La rândul său Nea Mărin vorbea la un moment dat despre legătura dintre el și Liviu Vârciu.

Ce relație există între celebrul dansator și Liviu Vârciu

Dansatorul spunea că îl consideră ca pe un fiu și că mereu l-a ajutat, fără ca măcar actorul să îi ceară acest lucru. Cei doi discuta săptămânal, se sună, își scriu, iar inclusiv când s-a confruntat cu probleme de sănătate, dansatorul a fost sprijinit de bunul lui prieten.

ADVERTISEMENT

”Liviu Vârciu este ca al treilea copil al meu, îmi este foarte drag. Când am văzut că se blocase și nu mai știa ce să facă în privința datoriilor, am sărit să îl ajut, fără ca el să îmi ceară asta. Mi-am dorit să își termine casa și să se ocupe de ce avea nevoie.

Nu exista săptămână în care să nu vorbim la telefon, să ne consultăm, să ne scriem. Când am avut probleme de sănătate, el a fost alături de mine”, povestea la un moment dat, Nea Mărin, vorbind despre relația de prietenie cu Liviu Vârciu.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm că cei doi au fost implicați împreună și în diverse producții tv. De fiecare dată, ambii au reușit să ajungă la inimile publicului. Iar multă lume știe faptul că cei doi au o relație extrem de apropiată.

ADVERTISEMENT