Life

Necazurile se țin lanț de Mădălin Ionescu. S-a dus de urgență la bancă după ce i-au dispărut banii de pe card: „Suma e mult mai mare”

Mădălin Ionescu a fost nevoit să meargă de urgență la bancă după ce 1000 de euro au dispărut subit din contul său. Tranzacția nu apare nicăieri.
15.01.2024 | 17:03
Necazurile se tin lant de Madalin Ionescu Sa dus de urgenta la banca dupa ce iau disparut banii de pe card Suma e mult mai mare
Mădălin Ionescu a rămas fără bani pe card. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu nu mai scapă de necazuri. După ce și-a dat demisia de la Metropola TV și, aflat în vacanță, a fost oprit de poliție, soțul Cristinei Șișcanu a rămas și fără bani pe card. A observat că-i lipsesc în jur de 1000 de euro din cont și a mers de urgență la bancă.

Mădălin Ionescu, de urgență la bancă după ce i-au dispărut banii din cont

Anul nu a început tocmai bine pentru Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune și-a dat demisia de la Metropola TV, iar apoi, în vacanță, a avut neplăcuta surpriza de a fi tras pe dreapta de poliție.

ADVERTISEMENT

Dar acesta nu a fost singurul lucru care nu a mers bine pentru soțul Cristinei Șișcanu, căci făcând calculele, a observat că din cont îi lipsesc aproximativ 1000 de euro, bani care nu știe unde au dispărut.

Mădălin Ionescu a explicat ca suma nu se regăsește pe extrasele de cont, așa că a luat legătura cu reprezentanții băncii. Cum la telefon nu a putut primi un răspuns și nu i-a fost rezolvată problema, a mers personal la o sucursală.

ADVERTISEMENT

„Mă duc la bancă, deoarece așa cum v-am zis și înainte de sărbători, e o situație neclară, ciudată. Nici ei nu au înțeles unde a dispărut o sumă. E o sumă între 5000 și 7000 de lei din calculele mele.

Care nu se regăsește pe nicio tranzacție, nu există. Mă gândesc ca unele hoteluri în care am stat să fi reținut banii de două ori. Ceea ce s-ar putea întâmpla”, a povestit Mădălin Ionescu citat de kfetele.ro.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de televiziune a mai trecut printr-o situație similară

Mădălin Ionescu a afirmat că a mai trecut printr-o situație similară la un moment dat în Franța. Atunci, i-au fost opriți mai mulți bani pentru o tranzacție, dar i-au fost returnați în scurt timp.

„Sau există depozite. Am avut o situație în Franța în care mi s-a cerut cardul de credit la benzinărie și mi-au luat 200 de euro pentru o tranzacție de 80 și ceva de euro. Așa se întâmplă la ei, nu prea mai găsești persoane fizice.

ADVERTISEMENT

Iar statul, ca să fie sigur că nu alimentezi mai mult decât ai plătit, îți iau banii înainte. Suma mea e mult mai mare, deci peste 1000 de euro, să vedem ce s-a întâmplat”, a completat Mădălin Ionescu.

ADVERTISEMENT