Life

Ce a pățit Mădălin Ionescu după demisia din TV. Poliția l-a tras pe dreapta. Șișcanu: „Îmi vine să plâng!”

Mădălin Ionescu și soția lui, Cristina Șișcanu, au fost deranjați de atitudinea polițiștilor față de ei. Ce acuzații lansează șatena?
14.01.2024 | 13:27
Ce a patit Madalin Ionescu dupa demisia din TV Politia la tras pe dreapta Siscanu Imi vine sa plang
Mădălin Ionescu a pățit-o după retragerea din televiziune. Ce a dezvăluit Cristina Șișcanu. Foto: Metropola TV/ OK Magazine
ADVERTISEMENT

Soția lui Mădălin Ionescu e extrem de întristată de situația prin care a trecut alături de partenerul ei, după ce bărbatul și-a anunțat demisia de la Metropola TV. Mădălin Ionescu a declarat că vrea să ia o pauză de la tv, în timp ce Șișcanu va rămâne la canalul unde are o emisiune săptămânală.

Mădălin Ionescu, tras pe dreapta după demisia din televiziune

Pentru a-și încărca bateriile, Mădălin Ionescu s-a gândit la o escapadă în Elveția. Doar că… la intrarea în țara cantoanelor, cei doi au fost percheziționați la sânge de vameși, lucru care le-a lăsat un gust amar, ori cel puțin asta susține Cristina Șișcanu.

ADVERTISEMENT

Soția lui Ionescu a povestit în mediul online că i se pare foarte tristă abordarea pe care polițiștii de frontieră o au față de șoferii români. Vedeta spune că atunci când oamenii legii văd numere de România sunt brusc mai intransigenți.

Șișcanu, deranjată de atitudinea vameșilor elvețieni: „Senzația e horror! Doar pentru că suntem români”

Toată pățania a dezgustat-o, așa cum spuneam, pe nevasta lui Mădălin Ionescu, care a fost pe punctul a de izbucni în plâns văzând cum sunt tratați. „Suntem la intrarea în Elveția și, ce credeți, văzându-ne cu număr de România ne-a oprit și ne-a zis să stăm pe dreapta. Probabil vor să verifice mașina, bagajele, habar nu am!

ADVERTISEMENT

Să vezi acum cum ne scoatem chiloții pe aici, ca pe vremuri! Petra, tu râzi, dar tu nu știi cum era pe vremuri! Ideea este că toți cei cu numere ale altor țări sunt lăsați. Acum ne verifică bagajele, să vedem!

Dacă ne desface bagajele și explodează toate hainele și după aia trebuie să le punem la loc, și așa le închidem greu, este ceva… Ce vreau să vă spun este că mi-a mângâiat căciula, mi-a căutat prin geantă, senzația e horror! Pentru că suntem români? Da, pentru că suntem români, evident!”, a spus soția lui Mădălin Ionescu în mediul virtual.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu l-a întrebat pe soțul ei dacă a trăit vreodată o astfel de umilință. Basarabeanca susține că ea a pățit-o atunci când s-a mutat din Republica Moldova în țara noastră.

„E așa trist! Îmi vine să plâng! Tu ai trăit așa ceva sau nu ai mai apucat? Eu am apucat când treceam granița spre România! Nu știi ce era! Deci, românii verificau moldovenii!”, a completat Șișcanu.

ADVERTISEMENT