Life

Mădălin Ionescu a demisionat de la Metropola TV. Ce se întâmplă cu emisiunea soției sale, Cristina Șișcanu

Mădălin Ionescu a renunțat la contractul cu Metropola TV. Ce a dezvăluit despre show-ul moderat de partenera sa, Cristina Șișcanu.
11.01.2024 | 20:55
Madalin Ionescu a demisionat de la Metropola TV Ce se intampla cu emisiunea sotiei sale Cristina Siscanu
Mădălin Ionescu a renunțat la contractul cu Metropola TV. Ce a dezvăluit despre show-ul moderat de partenera sa, Cristina Șișcanu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu a demisionat de la Metropola TV. Ce se întâmplă cu emisiunea soției sale, Cristina Șișcanu. Renumitul prezentator a dezvăluit că decizia a fost luată încă de la finalul anului trecut, însă abia acum și-a anunțat fanii.

Mădălin Ionescu a renunțat la contractul cu Metropola TV. Ce a dezvăluit despre show-ul moderat de partenera sa, Cristina Șișcanu

Mădălin Ionescu a renunțat la contractul cu Metropola TV. Ce a dezvăluit despre show-ul moderat de partenera sa, Cristina Șișcanu. După faptă și răsplată va putea fi urmărit în continuare de telespectatorii români.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul prezentator a hotărât să ia o pauză de la televiziune, dar este dispus să se întoarcă pe micile ecrane pentru proiectul și suma potrivită. Vedeta are planuri mărețe pentru 2024, când se va concentra mai mult pe partea online.

„La finalul anului trecut am decis să fac o pauză de televiziune. Cristina continuă colaborarea cu Metropola TV. Anul ăsta intenționez să dezvolt mai multe proiecte online.

ADVERTISEMENT

Pentru TV îmi rezerv timp doar în măsura în care proiectul ar putea fi unul serios, finanțat corespunzător, astfel încât să mă pot dezvolta. Se pot face lucruri deosebite. Practic, Istoria umanității, care îmi aparține, este o creație a mea.

Probabil că se va transforma într-un proiect independent online”, a mărturisit Mădălin Ionescu pe pagina personală de Instagram. Prezentatorul nu va renunța definitiv la meseria care l-a consacrat.

ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu, carieră lungă în televiziune

Mădălin Ionescu are o carieră foarte lungă în televiziune și a avut contracte cu mai multe posturi. Foarte puțină lume își mai amintește că a fost prima vedetă care a prezentat show-ul Acces Direct, de la Antena 1.

A decis să demisioneze la începutul relației cu Cristina Șișcanu, când era în plin proces de divorț cu prima soție, Mihaela Coșerariu. Se pare că șefii trustului nu au știut cum să gestioneze amploarea scandalului de la acea vreme.

ADVERTISEMENT

Ulterior, moderatorul a semnat cu Kanal D, unde a fost la cârma emisiunilor Drept la țintă și Wowbiz. Mădălin Ionescu a făcut echipă cu frumoasa Andreea Mantea, care în prezent moderează emisiunea Casa Iubirii.

ADVERTISEMENT