News

Neglijență criminală într-o comună din Prahova. Un bărbat a murit după ce a căzut într-o groapă nesemnalizată

Un bărbat din Florești, jud. Prahova, și-a pierdut viața după ce a căzut într-o groapă săpată de muncitorii care lucrau la canalizare, groapă care nu era semnalizată.
17.07.2022 | 11:41
Neglijenta criminala intro comuna din Prahova Un barbat a murit dupa ce a cazut intro groapa nesemnalizata
Lucrările de canalizare nu erau semnalizate/ Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Lucrările la rețeaua de canalizare din Novăcești, comuna Florești, s-au soldat cu moartea unei persoane pentru că muncitorii nu au semnalizat corespunzător groapa pe care au lăsat-o pe domeniul public, informează Antena 3.

Bărbatul și-a pierdut viața, sâmbătă, în jurul orei 22.00, în urma căzăturii în groapă.

Chiar aleșii locali recunosc faptul că muncitorii nu semnalizaseră groapa lăsată în zonă.

Din cauza lucrărilor care sunt făcute de mântuială în comuna Floresti, lucrări de canalizare, în această seară acum 15 minute a murit un om. Lucrarea pentru canalizare a fost făcută în satul Novăcești, iar acea groapă nu era împrejmuită și nici semnalizată.

ADVERTISEMENT

Poate de data aceasta, poliția își va face treaba și va găsi vinovații. Dan Lazăr se numește acea persoană. Dumnezeu sa-l odihnească!”, a scris, pe Facebook, consilierul local Lucia Marghiolescu.

Potrivit poliției din Florești, bărbatul a căzut într-un șanț în care se efectau lucrări de canalizare în zona a intersecției DJ 101P cu Gura Vadului.

ADVERTISEMENT

Echipajele de intervenție au sosit la fața locului imediat după ce au fost sesizate  însă nu au mai putut face nimic pentru bărbatul care era deja mort.

Bărbatul în vârstă de 55 de ani din comuna Florești a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.

ADVERTISEMENT

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

Tags: