Sport

Neluț Roșu face haz de necaz după autogolul din Oțelul – Dinamo 1-0: ”Dacă eram în atac se ducea 10 metri peste poartă”

Neluț Roșu a vorbit despre autogolul pe care și l-a marcat și care a decis meciul Oțelul - Dinamo 1-0, însă este încrezător că vor veni și vremuri mai bune.
29.09.2023 | 23:28
Nelut Rosu face haz de necaz dupa autogolul din Otelul  Dinamo 10 Daca eram in atac se ducea 10 metri peste poarta
Neluț Roșu a vorbit despre autogolul pe care și l-a marcat și care a decis meciul Oțelul - Dinamo 1-0, însă este încrezător că vor veni și vremuri mai bune. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Câinii” au cedat fără drept de apel în deplasarea de la Galați și sunt în continuare pe penultimul loc în clasament, cu doar 8 puncte acumulate. Mai mult decât atât a început să se vorbească despre o nouă retrogradare.

Neluț Roșu nu disperă după autogolul din Oțelul – Dinamo 1-0

La finalul partidei Oțelul – Dinamo 1-0, care a deschis etapa a 11-a din SuperLiga, mijlocașul Neluț Roșu a avut puterea să glumească pe seama autogolului pe care și l-a înscris și care s-a dovedit a fi decisiv.

ADVERTISEMENT

”Un joc slab făcut de noi. Adversarul nu ne-a surprins cu nimic, am avut ghinion la lovitura liberă pe care am deviat-o eu în poartă. Dacă eram în atac și deviam acea minge cred că o dădeam 5-10 metri peste poartă, așa s-a dus direct în vinclu.

Nu o să ne abatem de la ce avem de făcut, vom merge pe drumul nostru. Vom practica același joc și o să ne iasă așa cum ne-a ieșit și sezonul trecut. O să vină și golul, suntem încrezători. Încercăm să practicăm un joc frumos și la un moment dat vor veni și rezultatele.

ADVERTISEMENT

Suferim încă, dar o să ne revenim în următoarele partide. Sperăm să facem o figură frumoasă cu CFR. În seara asta nu ne-a ieșit nimic. Au fost acele înfrângeri care ne-au apăsat și ne-au dat în spate.

Nu trebuie să cedăm, trebuie să rămânem calmi și să încercăm să reparăm. Fanilor ce să le reproșăm? Sunt peste tot cu noi, ne doare că nu putem să-i facem fericiți. Sunt cei mai frumoși din țară”, a declarat Neluț Roșu.

ADVERTISEMENT

Dinamo, 4 eșecuri la rând în SuperLiga

Dinamo traversează o adevărată serie neagră, iar eșecul din meciul cu Oțelul este al 4-lea consecutiv în SuperLiga. Și pentru ca totul să fie cu adevărat dramatic, ”câinii” nici nu au marcat în aceste patru jocuri.

Perioada dificilă pentru formația lui Ovidiu Burcă a început în prima zi a lunii septembrie, atunci când au pierdut de o manieră categorică derby-ul cu Rapid. Giuleștenii au zburdat pe teren și au câștigat fără drept de apel, scor 4-0.

ADVERTISEMENT

A fost primul moment cu adevărat când a părut că Dinamo nu este o echipă care să poată face față în SuperLiga. Și de atunci au mai venit înfrângerile de pe teren propriu cu FC U Craiova (0-1) și cu Farul (0-2) care au sădit teama.

Situația a devenit una ușor disperată, dar s-a sperat că va fi îndreptată odată cu jocul de la Galați. Doar că Oțelul, și ea nou promovată în SuperLiga, a știut mai bine ce vrea de la acest joc și s-a impus cu 1-0 după un autogol a lui Neluț Roșu.


  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 2,40 este cota pentru „Dinamo marchează primul gol” la meciul Dinamo – CFR Cluj

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat...
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat decisiv lumea în care trăim
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Mai multe judeţe intră de la 12.00 sub avertizare de ploi, grindină şi...
Mai multe judeţe intră de la 12.00 sub avertizare de ploi, grindină şi vijelii. Vremea se schimbă radical în următoarele ore
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani:...
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: Nu aș mai face la fel niciodată!
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de...
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de ghinioane, au energie pozitivă și vor primi cea mai mare surpriză din viața lor