Sport

Continuă seria neagră a lui Dinamo. Reacțiile dure ale fanilor după 4 eșecuri la rând în SuperLiga, fără gol marcat

Dinamo a pierdut și meciul din deplasare cu Oțelul, astfel că seria neagră se prelungește. Fanii nu au mai suportat situația și au explodat în mediul online.
29.09.2023 | 23:05
Continua seria neagra a lui Dinamo Reactiile dure ale fanilor dupa 4 esecuri la rand in SuperLiga fara gol marcat
Dinamo a pierdut și meciul din deplasare cu Oțelul, astfel că seria neagră se prelungește. Fanii nu au mai suportat situația și au explodat în mediul online. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Echipa lui Ovidiu Burcă a avut o prestație modestă în deplasarea de la Galați și a fost învinsă cu 1-0. ”Câinii” sunt pe penultimul loc în clasamentul din SuperLiga, cu doar 8 puncte, iar temerile unei noi retrogradări și-au făcut loc în sufletul fanilor.

Dinamo, adevărată serie neagră în SuperLiga

Dinamo traversează o adevărată serie neagră, iar eșecul din meciul cu Oțelul este al 4-lea consecutiv în SuperLiga. Și pentru ca totul să fie cu adevărat dramatic, ”câinii” nici nu au marcat în aceste patru jocuri.

ADVERTISEMENT

Perioada dificilă pentru formația lui Ovidiu Burcă a început în prima zi a lunii septembrie, atunci când au pierdut de o manieră categorică derby-ul cu Rapid. Giuleștenii au zburdat pe teren și au câștigat fără drept de apel, scor 4-0.

A fost primul moment cu adevărat când a părut că Dinamo nu este o echipă care să poată face față în SuperLiga. Și de atunci au mai venit înfrângerile de pe teren propriu cu FC U Craiova (0-1) și cu Farul (0-2) care au sădit teama.

ADVERTISEMENT

Situația a devenit una ușor disperată, dar s-a sperat că va fi îndreptată odată cu jocul de la Galați. Doar că Oțelul, și ea nou promovată în SuperLiga, a știut mai bine ce vrea de la acest joc și s-a impus cu 1-0 după un autogol a lui Neluț Roșu.

Reacții dure ale fanilor

Pe lângă faptul că nu a marcat niciun gol în ultimele 4 etape din SuperLiga, Dinamo nu se poate mândri nici măcar cu defensiva. Și asta pentru că s-au încasat 8 goluri, ceea ce înseamnă o medie de 2 goluri încasate / meci.

ADVERTISEMENT

Toate aceste cifre, dar mai ales prestațiile din teren ale favoriților, i-au adus la exasperare pe fani care și-au vărsat năduful pe pagina de Facebook a clubului. Unii s-au luat de Ovidiu Burcă, alții de investitori, dar cei mai mulți au avut reproșuri pentru jucători.

”Foarte frumos joc. Liga a 4-a”, ”Felicitări BURCĂ! Vede progres după fiecare înfrângere. Mare antrenor!”, ”Schimbați-l pe Burcă cât se mai poate salva ceva, altfel la anul Liga 2 vă așteaptă” sau ”E cam gata fraților, revedem sezonul în care am retrogradat, când în fiecare etapă era alt 11”, sunt câteva comentarii.

ADVERTISEMENT

”Un joc mizerabil. Dacă nu schimbăm nimic nu avem nicio șansă. Avea dreptate Becali: nu sunt echipe pe care să le bată Dinamo. Ne convingem în fiecare etapă” sau ”Eu nu l-aș condamna pe Burcă, ci mai ales nesimțirea jucătorilor”, sunt alte postări ale suporterilor supărați.


  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 1,30 este cota pentru „peste 1,5 goluri” la meciul Dinamo – CFR Cluj

ADVERTISEMENT
Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama...
Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Concediul pentru creșterea copilului. Schimbări la întoarcerea în câmpul muncii
Concediul pentru creșterea copilului. Schimbări la întoarcerea în câmpul muncii
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie...
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie în următoarele zile
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie