Sport

Continuă seria neagră a lui Dinamo. Reacțiile dure ale fanilor după 4 eșecuri la rând în SuperLiga, fără gol marcat

Dinamo a pierdut și meciul din deplasare cu Oțelul, astfel că seria neagră se prelungește. Fanii nu au mai suportat situația și au explodat în mediul online.
29.09.2023 | 23:05
Continua seria neagra a lui Dinamo Reactiile dure ale fanilor dupa 4 esecuri la rand in SuperLiga fara gol marcat
Dinamo a pierdut și meciul din deplasare cu Oțelul, astfel că seria neagră se prelungește. Fanii nu au mai suportat situația și au explodat în mediul online. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Echipa lui Ovidiu Burcă a avut o prestație modestă în deplasarea de la Galați și a fost învinsă cu 1-0. ”Câinii” sunt pe penultimul loc în clasamentul din SuperLiga, cu doar 8 puncte, iar temerile unei noi retrogradări și-au făcut loc în sufletul fanilor.

Dinamo, adevărată serie neagră în SuperLiga

Dinamo traversează o adevărată serie neagră, iar eșecul din meciul cu Oțelul este al 4-lea consecutiv în SuperLiga. Și pentru ca totul să fie cu adevărat dramatic, ”câinii” nici nu au marcat în aceste patru jocuri.

ADVERTISEMENT

Perioada dificilă pentru formația lui Ovidiu Burcă a început în prima zi a lunii septembrie, atunci când au pierdut de o manieră categorică derby-ul cu Rapid. Giuleștenii au zburdat pe teren și au câștigat fără drept de apel, scor 4-0.

A fost primul moment cu adevărat când a părut că Dinamo nu este o echipă care să poată face față în SuperLiga. Și de atunci au mai venit înfrângerile de pe teren propriu cu FC U Craiova (0-1) și cu Farul (0-2) care au sădit teama.

ADVERTISEMENT

Situația a devenit una ușor disperată, dar s-a sperat că va fi îndreptată odată cu jocul de la Galați. Doar că Oțelul, și ea nou promovată în SuperLiga, a știut mai bine ce vrea de la acest joc și s-a impus cu 1-0 după un autogol a lui Neluț Roșu.

Reacții dure ale fanilor

Pe lângă faptul că nu a marcat niciun gol în ultimele 4 etape din SuperLiga, Dinamo nu se poate mândri nici măcar cu defensiva. Și asta pentru că s-au încasat 8 goluri, ceea ce înseamnă o medie de 2 goluri încasate / meci.

ADVERTISEMENT

Toate aceste cifre, dar mai ales prestațiile din teren ale favoriților, i-au adus la exasperare pe fani care și-au vărsat năduful pe pagina de Facebook a clubului. Unii s-au luat de Ovidiu Burcă, alții de investitori, dar cei mai mulți au avut reproșuri pentru jucători.

”Foarte frumos joc. Liga a 4-a”, ”Felicitări BURCĂ! Vede progres după fiecare înfrângere. Mare antrenor!”, ”Schimbați-l pe Burcă cât se mai poate salva ceva, altfel la anul Liga 2 vă așteaptă” sau ”E cam gata fraților, revedem sezonul în care am retrogradat, când în fiecare etapă era alt 11”, sunt câteva comentarii.

ADVERTISEMENT

”Un joc mizerabil. Dacă nu schimbăm nimic nu avem nicio șansă. Avea dreptate Becali: nu sunt echipe pe care să le bată Dinamo. Ne convingem în fiecare etapă” sau ”Eu nu l-aș condamna pe Burcă, ci mai ales nesimțirea jucătorilor”, sunt alte postări ale suporterilor supărați.


  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 1,30 este cota pentru „peste 1,5 goluri” la meciul Dinamo – CFR Cluj

ADVERTISEMENT