Sport

Neluțu Varga a anunțat noul antrenor de la CFR Cluj: “Sper să nu apară nicio supriză!”. Fanatik confirmat

Neluțu Varga a anunțat numele noului antrenor de la CFR Cluj și a confirmat informația dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.
12.06.2023 | 19:36
Nelutu Varga a anuntat noul antrenor de la CFR Cluj Sper sa nu apara nicio supriza Fanatik confirmat
Neluțu Varga a anunțat numele noului antrenor de la CFR Cluj.
ADVERTISEMENT

Neluțu Varga a confirmat informația dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, iar Andrea Mandorlini va fi noul antrenor al celor de la CFR Cluj. Patronul ardelenilor a anunțat că antrenorul italian va ajunge în cursul zilei de miercuri la Cluj-Napoca.

Neluțu Varga a anunțat noul antrenor de la CFR Cluj: „Sper că nu mai apare nicio surpriză”

CFR Cluj a rămas fără antrenor după plecarea lui Dan Petrescu la Jeonbuk, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Banca ardelenilor va fi preluată de către italianul Andrea Mandorlini, care ar urma să ajungă în cursul zilei de miercuri în Gruia.

ADVERTISEMENT

În urmă cu trei zile, Neluțu Varga a dezvăluit pentru site-ul nostru că antrenorul italian trebuia să ajungă duminică în România. „Sper că nu mai apare nicio surpriză cu Mandorlini. Miercuri ne vom vedea și sunt șanse mari să semneze. Pe 15, avem reunirea lotului.

 Sunt foarte bucuros că l-am convins pe domnul Mandorlini și sunt sigur că va fi bine”, a declarat Neluțu Varga, potrivit digisport.ro. Andrea Mandorlini a mai antrenat-o pe CFR Cluj între noiembrie 2009 și septembrie 2010, când reușea eventul.

ADVERTISEMENT

“Ne-am înțeles! CFR Cluj intră în era italiană!”, declara Neluțu Varga, pentru FANATIK.

Neluțu Varga anunță o campanie de transferuri tare la CFR Cluj: „Avem liste cu câte cinci nume pe fiecare post”

CFR Cluj s-a confruntat cu numeroase probleme de lot în finalul sezonului încheiat recent. Nu de puține ori antrenorul Dan Petrescu s-a plâns de dificultățile cauzate de accidentări. Neluțu Varga a anunțat că are deja întocmită lista cu jucătorii pe care îi vrea în Gruia.

„Nu mă întrebați de jucători, pentru că nu știu să vă spun acum. Oricum, avem liste cu câte cinci nume pe fiecare post. Vedem ce decizie vom lua. Sunt foarte bucuros că l-am convins pe domnul Mandorlini și sunt sigur că va fi bine”, a spus Neluțu Varga.

ADVERTISEMENT

După ce s-a despărțit de CFR Cluj, în urmă cu 13 ani, Andrea Mandorlini a antrenat cu succes pe banca celor de la Verona. Antrenorul italian a promovat cu fosta sa echipă din al treilea eșalon din Italia până în Serie A. Ulterior, Andrea Mandorlini le-a pregătit pe Genoa, Cremonese și Padova.

Andrea Mandorlini face schimbări importante și în staff-ul CFR Cluj. Preparatorul fizic Cristian Dragotă, singurul care rămâne

Andrea Mandorlini urmează să preia banca celor de la CFR Cluj alături de staff-ul său. Preparatorul fizic Cristian Dragotă este singurul care va rămâne alături de antrenorul italian din vechea conducere. În 2017, Dragotă a debutat la echipa de seniori după ce a pregătit juniorii ardelenilor.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a încheiat pe locul 3 în play-off-ul SuperLigii în sezonul recent încheiat și a obținut biletul pentru preliminariile UEFA Conference League după ce a câștigat barajul cu FC U Craiova 1948. Noul sezon de SuperLiga va debuta pe 15 iulie.

ADVERTISEMENT