Sport

Neluțu Varga nu-l întoarce din drum pe Cristi Balaj: „Foarte bine, să plece! Are cine să conducă activitatea la CFR Cluj”

Neluțu Varga a avut o reacție categorică în cazul demisiei lui Cristi Balaj. Patronul lui CFR Cluj nu-l întoarce din drum pe fostul președinte al ardelenilor.
04.04.2024 | 16:54
Nelutu Varga nul intoarce din drum pe Cristi Balaj Foarte bine sa plece Are cine sa conduca activitatea la CFR Cluj
Neluțu Varga a comentat plecarea lui Cristi Balaj de la CFR Cluj. Patronul a avut un discurs vehement. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Neluțu Varga a avut o reacție categorică după ce Cristi Balaj și-a anunțat demisia din postul de președinte al lui CFR Cluj. Este a doua plecare surprinzătoare din Gruia după cea a lui Adrian Mutu, anunțată în exclusivitate de FANATIK.

Neluțu Varga, reacție categorică după demisia lui Cristi Balaj: „Să plece! Are cine să conducă activitatea la CFR Cluj”

Înfrângerea cu Corvinul Hunedoara, scor 0-4, venită la pachet cu eliminarea în sferturile Cupei României Betano a zdruncinat din temelii CFR-ul lui Neluțu Varga. Antrenorul Adrian Mutu și președintele Cristi Balaj nu au putut să treacă peste momentul dificil și au demisionat.

ADVERTISEMENT

După ce a comentat plecarea lui Adrian Mutu, Neluțu Varga a vorbit și despre plecarea lui Cristi Balaj. Omul cu banii din Gruia a avut o reacție categorică la adresa fostului președinte al ardelenilor.

”Cristi Balaj a anunțat că pleacă?! Nu am eu ce să-l conving ca să stea. Dacă a zis că pleacă, foarte bine! Să plece. Nu mă întrebați de președinte, are cine să conducă activitatea la CFR.

ADVERTISEMENT

O să vedem ce facem pe viitor, acum nu vine nici Dani Coman, că mă tot întrebați de el, nici altcineva. Echipa trebuie să câștige cu Rapid, eu atât știu”, a declarat Neluțu Varga, la TV Digi Sport.

CFR Cluj nu a venit, deocamdată, cu un anunț oficial în ceea ce privește plecarea lui Cristi Balaj. Fost arbitru și președinte al ANAD, Balaj și-a anunțat demisia printr-o postare pe pagina personală de Facebook.

ADVERTISEMENT

Cine o va pregăti pe CFR Cluj până la finalul sezonului

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Francisc Dican, deținător al licenței PRO și secundul Ovidiu Hoban se vor ocupa de CFR Cluj după plecarea lui Adrian Mutu. De altfel, cei doi vor sta pe banca vișiniilor la derby-ul cu Rapid.

Neluțu Varga a anunțat că nu se pune problema numirii unui antrenor până la finalul sezonului. „Nu a fost nicio negociere. Şi-a dat demisia, i-am acceptat-o şi gata.

ADVERTISEMENT

Deocamdată vor rămâne Bilaşco şi cu ceilalţi, cu ajutorii de antrenor, până la vară. Nu discutăm acum de niciunul până în vară. I-am acceptat demisia şi lui Balaj, e ceva normal. M-am simţit mega umilit.

Aşa ceva nu mi s-a mai întâmplat în viaţa mea. De aia nici nu am mai răspuns la telefon pentru că eram negru de supărare şi era prea caldă situaţia. Vreau să reflectez şi să gândim bine pentru club”, a spus Neluțu Varga, potrivit as.ro.

ADVERTISEMENT