Sport

Neluțu Varga, prima reacție după demisia lui Adrian Mutu de la CFR Cluj: „Așa ceva nu mi s-a întâmplat în viața mea. Eram negru de supărare”

Neluțu Varga a oferit o primă reacție după plecarea lui Adrian Mutu de la CFR Cluj. Patronul din Gruia s-a simțit umilit după eliminarea din Cupa României Betano.
04.04.2024 | 12:04
Nelutu Varga prima reactie dupa demisia lui Adrian Mutu de la CFR Cluj Asa ceva nu mi sa intamplat in viata mea Eram negru de suparare
Neluțu Varga a comentat în premieră plecarea lui Adrian Mutu de la CFR Cluj. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Neluțu Varga a vorbit în premieră despre plecarea lui Adrian Mutu de la CFR Cluj, anunțată în exclusivitate de FANATIK. Perioada nefastă pe care o traversează CFR Cluj a culminat cu înfrângerea rușinoasă în fața Corvinului Hunedoara, scor 0-4, echivalând cu eliminarea în „sferturile” Cupei României Betano.

Neluțu Varga, prima reacție după demisia lui Adrian Mutu de la CFR Cluj: „Așa ceva nu mi s-a întâmplat în viața mea. Eram negru de supărare”

Totodată, Neluțu Varga a confirmat informația dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Interimatul clubului va fi asigurat de staff-ul tehnic după plecarea lui Adrian Mutu. Omul cu banii de la CFR Cluj a fost extrem de dezamăgit după prestația din meciul de la Hunedoara.

ADVERTISEMENT

„Nu a fost nicio negociere. Şi-a dat demisia, i-am acceptat-o şi gata. Deocamdată vor rămâne Bilaşco şi cu ceilalţi, cu ajutorii de antrenor, până la vară. Nu discutăm acum de niciunul până în vară.

I-am acceptat demisia şi lui Balaj, e ceva normal. M-am simţit mega umilit. Aşa ceva nu mi s-a mai întâmplat în viaţa mea. De aia nici nu am mai răspuns la telefon pentru că eram negru de supărare şi era prea caldă situaţia.

ADVERTISEMENT

Vreau să reflectez şi să gândim bine pentru club”, a spus Neluţu Varga, potrivit as.ro. Pe lângă Adrian Mutu, președintele CFR-ului, Cristi Balaj, și-a dat demisia din cadrul clubului. Fost arbitru, Balaj a fost „dărâmat” de înfrângerea cu echipa din liga secundă.

Cifrele lui Adrian Mutu la CFR Cluj în 70 de zile de mandat

Aventura lui Adrian Mutu la CFR Cluj a fost scurtă. „Briliantul” a fost instalat pe banca ardelenilor pe 24 ianuarie 2024, după demiterea lui Andrea Mandorlini. Adrian Mutu a stat 70 de zile la CFR Cluj, reprezentând al doilea cel mai scurt mandat din cariera de antrenor după perioada de la FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Pe banca CFR-ului, Adrian Mutu a adunat 11 meciuri, dintre care 5 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri. Înainte să facă pasul în Gruia, Mutu le-a mai antrenat pe FC Voluntari, România U21, FC U Craiova, Rapid și Neftchi Baku.

„Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilință. Eu am o altă mentalitate, una de învingător. Demisia mea este de la ora 11:00 dimineața pe biroul președintelui de la CFR Cluj, Cristi Balaj. Aștept s-o aprobe și domnul Varga și ne strângem mâinile.

ADVERTISEMENT

A fost o umilință prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur și simplu nu pot să trec. Îmi doresc să facă performanță în continuare CFR-ul, dar e greu în aceste condiții, pe care le-ați văzut și dumneavoastră. E vorba despre evoluția pe care am avut-o în meciul împotriva Corvinului, dar mai ales despre lipsa de atitudine care a existat.

Deci, oficial, pot spune că mi-am înaintat demisia! Îmi pare foarte rău de această situație, dar eu, Adrian Mutu, am stat și m-am gândit toată noaptea și pur și simplu nu pot accepta așa ceva”, a spus Adrian Mutu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT