Sport

Nemulțumiri după UTA – CFR Cluj 1-1: „Nu e un rezultat echitabil! Au avut ocazii mai mari”

Florin Răducioiu a fost nemulțumit după remiza dintre UTA și CFR Cluj, scor 1-1, fiind de părere că echipa lui Dan Petrescu trebuia să câștige meciul.
10.10.2022 | 23:40
Nemultumiri dupa UTA  CFR Cluj 11 Nu e un rezultat echitabil Au avut ocazii mai mari
Nemulțumiri după UTA - CFR Cluj 1-1: „Nu e un rezultat echitabil! Au avut ocazii mai mari”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu i-a felicitat pe cei de la UTA, însă a explicat motivele pentru care campioana României trebuia să plece învingătoare de la Arad.

Nemulțumiri după UTA – CFR Cluj

Florin Răducioiu a fost nemulțumit după remiza dintre UTA și CFR Cluj, fiind convins că echipa lui Dan Petrescu trebuia să câștige meciul:

ADVERTISEMENT

„Nu mi se pare echitabil rezultatul acesta, consider că CFR trebuia să câștige acest meci. Felicitări celor de la UTA pentru felul în care s-au luptat, însă rămân la părerea mea că CFR trebuia să câștige, pentru că a fost echipa mai bună.

CFR a avut ocaziile mai mare și mai multe, cred că jucătorii trebuiau să mai înscrie, pentru că au avut multe șanse destul de bune”.

ADVERTISEMENT

„S-ar putea să-i coste pe cei de la CFR aceste două puncte pierdute, s-ar putea să-i coste în economia campionatului. Nu știu, așa cred!”, a mai spus Florin Răducioiu, la TV OrangeSport.

„După intrarea aia, m-aș duce imediat la Deac să-i cer scuze!”

Basarab Panduru a analizat și el partida dintre UTA și CFR Cluj, axându-se pe faultul dur făcut de Damian Isac asupra lui Ciprian Deac.

ADVERTISEMENT

În urma intervenției mijlocașului de la UTA, Ciprian Deac nu a mai putut continua partida, fiind înlocuit cu Roger. Totuși, arbitrul Ionuț Coza îi acordase inițial doar cartonașul galben lui Isac, însă după reluările VAR, acesta i-a dat cartonașul roșu.

„La UTA e o mare diferență între ce joacă acasă și ce joacă în deplasare. Nu poți compara meciul CFR-ului cu Slavia și cel cu UTA, pentru că în Cehia, CFR a jucat exact ce a trebuit să joace, meciul cu UTA a fost diferit.

ADVERTISEMENT

După intrarea aia, eu m-aș duce imediat la Deac să-i cer scuze, pentru că e foarte posibil să-l fi accidentat grav pe Deac. Să vedem acum cât de mult va sta Deac”, a mai spus Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT