Sport

Fază controversată, rezolvată de VAR în UTA – CFR Cluj! Un jucător al arădenilor, eliminat pentru un fault brutal asupra lui Deac. Video

Partida dintre UTA și CFR Cluj a avut parte de o fază controversată, după ce un jucător al arădenilor a fost eliminat doar după ce faza a fost revăzută la VAR.
10.10.2022 | 22:24
Faza controversata rezolvata de VAR in UTA  CFR Cluj Un jucator al aradenilor eliminat pentru un fault brutal asupra lui Deac Video
Fază controversată, rezolvată de VAR în UTA - CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Damian Isac a avut o intervenție dură în minutul 72 asupra lui Ciprian Deac, iar arbitrul i-a acordat inițial doar cartonașul galben, deși faultul său a fost unul brutal.

Fază controversată, rezolvată de VAR în UTA – CFR Cluj

Partida dintre UTA și CFR Cluj a avut parte de o fază controversată, care a fost rezolvată ulterior cu ajutorul sistemului VAR. Mai exact, Damian Isac a primit inițial doar cartonașul galben după o intervenție brutală asupra lui Ciprian Deac.

ADVERTISEMENT

Jucătorii CFR-ului au protestat vehement, mai ales că Ciprian Deac nu a mai putut continua partida, fiind schimbat de către Dan Petrescu, în locul lui intrând Roger.

Arbitrul Ionuț Coza a fost chemat să revadă faza la VAR, iar decizia nu a întârziat să apară, anulând cartonașul galben pe care i-l dăduse lui Damian Isac și dându-i acestuia cartonașul roșu direct.

ADVERTISEMENT

Jucătorii celor de la UTA au protestat, insistând că intrarea nu a fost atât de dură, însă reluarile TV au arătat cum mijlocașul arădenilor i-a prins piciorul lui Ciprian Deac, în urma unei intrări foarte dure.

VEZI VIDEO CU FAZA FAULTULUI LUI DAMIAN ISAC ASUPRA LUI CIPRIAN DEAC

Ciprian Deac este în continuare unul dintre jucătorii de bază ai CFR-ului

Ciprian Deac a ajuns la vârsta de 36 de ani, însă acest lucru nu îl împiedică să fie în continuare unul dintre jucătorii de bază de la CFR Cluj, având încredere totală din partea lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul campioanei României a jucat în acest sezon nu mai puțin de 21 de partide, reușind să înscrie trei goluri și să ofere cinci pase decisive.

De-a lungul timpului, Ciprian Deac a strâns și 26 de selecții în naționala României, pentru care a înscris patru goluri.

ADVERTISEMENT
  • 900.000 de euro este cota de piață a lui Ciprian Deac, conform transfermarkt.com
  • 16 februarie este data la care Ciprian Deac va împlini 37 de ani
ADVERTISEMENT