Sport

Nemulțumirile lui Trică înainte de UTA Arad – FC U Craiova: „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”

Eugen Trică și-a spus nemulțumirile înaintea deplasării la UTA Arad. FC U Craiova joacă în a doua zi de Paște, iar acest lucru nu este pe placul antrenorului.
04.05.2024 | 14:40
Nemultumirile lui Trica inainte de UTA Arad  FC U Craiova Dumnezeu ar trebui sa fie suparat pe ei
Nemulțumirile lui Trică înainte de UTA Arad - FC U Craiova: „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a câștigat în fața celor de la U Cluj, iar șansele grupării din Bănie la salvarea de la retrogradare cresc. Eugen Trică se gândește la cele trei puncte și cu UTA Arad pentru a risipi emoțiile în ultimele etape rămase în play-out.

Nemulțumirile lui Trică înainte de UTA Arad – FC U Craiova: „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”

FC U Craiova 1948 pleacă spre Arad în ziua de Paște, iar Eugen Trică știe ce îl așteaptă în confruntarea cu Mircea Rednic. Tehnicianul oltenilor este de părere că UTA are cel mai bun contraatac din SuperLiga și știe că publicul „Bătrânei Doamne” va pune presiune pe elevii lui.

ADVERTISEMENT

Eugen Trică și-a spus nemulțumirile legate de programarea confruntării dintre UTA Arad și FC U Craiova 1948. Acesta va fi pe drum spre Banat în ziua următoare și nu vor putea să fie lângă cei dragi la ceas de sărbătoare.

„Noaptea de Înviere ne găsește în cantonament, cred că Dumnezeu nu este supărat pe noi dacă am ajuns să jucăm la Arad. Cred că Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe cei care au programat aceste partide, dar nu mai contează.

ADVERTISEMENT

O să fim toți împreună, nu o să fim cu familile noastre, dar acum nu ne mai gândim la asta. Ne gândim să stăm toți împreună și să câștigăm. Când jucam la Steaua au prins două meciuri de Paște, dar asta nu este lucrul cel mai important.

Când eram mici tot timpul eram în casă, mama mea pregătea bunătățiile. Și acum am trecut pe la ei și roșeau ouă, au făcut miel”, a declarat la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Eugen Trică: „Anul trecut am dominat la Arad, dar rezultatul a fost de partea lui UTA”

„Ne așteaptă o partidă foarte importantă, adversarul este dificil. Știți foarte bine că UTA vine după o serie de victorii, au un moral foarte bun. Din punctul meu de vedere au cel mai bun contraatac din Liga 1, au și jucători cu aceste caracteristici.

Băieții vin după o partidă foarte bună contra celor de la Universitatea Cluj și îmi doresc să mergem pe aceași linie. La Arad trebuie să intrăm cu gândul de a câștiga meciul, nu să jucăm bine. Cu Universitatea Cluj s-a văzut această atitudine bună, determinare și dorință de victorie.

ADVERTISEMENT

Știu și publicul de la Arad, care pune o presiune fantastică pe adversar pentru că am antrenat în trecut echipa. Publicul nu joacă, iar jucătorii mei trebuie să își facă jocul și să câștigăm cele trei puncte. Se întâlnesc două echipe bune, nu cred că sunt probleme.

Este un derby, au o istorie bogată în fotbalul românesc și au un public de admirat. Nu ne este teamă, trebuie să fim concentrați pe câștigarea celor trei punct. După victoria cu Universitatea Cluj au prins încredere în ei și nu văd unde ar fi probleme.

Au avut trei zile libere după meciul cu U Cluj, s-au refăcut, iar atmosfera este bună la echipă. Sper să o facă bine, nu ca anul trecut când echipa a dominat la Arad, iar rezultatul a fost de partea celor de la UTA, sper să câștigăm noi cele trei puncte”, a mai spus antrenorul.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani...
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: E un exemplu
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Ștefan Bănică Jr., în culmea fericirii. Fiul cel mic a împlinit 5 ani
Ștefan Bănică Jr., în culmea fericirii. Fiul cel mic a împlinit 5 ani
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot...
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot felul de terapii interesante''
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților