News

Nenorocire pentru o familie din Bacău. Un băiețel de 4 ani a murit după ce a fost luat de ape

Nenorocire pentru o familie din județul Bacău. Un copil de 4 ani a fost luat de ape, în timp ce se plimba pe malul unui râu.
13.06.2023 | 16:56
Nenorocire pentru o familie din Bacau Un baietel de 4 ani a murit dupa ce a fost luat de ape
Nenorocire pentru o familie din Bacău. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Nenorocire pentru o familie din județul Bacău. Un copil de 4 ani a murit într-un mod teribil, în cursul zilei marți, în orașul Dărmăneşti. Băiețelul a fost luat de ape, chiar sub ochii mamei lui.

Nenorocire pentru o familie din Bacău. Copil de 4 ani, înecat în râu

Din primele cercetări, reiese că micuțul se afla împreună cu mama și sora mai mare pe malul râului Uz, acolo unde se plimbau. La un moment dat, băiețelul s-ar fi apropiat de mal, s-ar fi dezechilibrat și a fost luat de apă.

ADVERTISEMENT

Mama copilului, în vârstă de 33 de ani, a sunat la 112 spunând că fiul ei a dispărut în zona menționată. La fața locului au ajuns atât polițiștii, cât și reprezentanții ISU Bacău și cei ai Serviciului Județean de Ambulanță.

Băiețelul a fost căutat de salvatorii din Bacău cu o autospecială pentru scafandri, una de primă intervenție și comandă, precum și cu trei bărci. În zonă a ajuns și o ambulanță SMURD, potrivit ISU.

ADVERTISEMENT

Băiețelul nu a răspuns manevrelor de resuscitare

După aproximativ o oră de la sesizarea privind incidentul, copilul a fost găsit la circa 2,5 km de locul unde a căzut în apă. Medicii au încercat să îl resusciteze, însă, din păcate, micuțul nu a răspuns manevrelor.

„Copilul, un băiat în vârstă de patru ani, a fost găsit la aproximativ 2,5 kilometri în aval de zona în care a căzut. Acesta se afla în stop cardiorespirator, fiind resuscitat de echipajul medical prezent la faţa locului. Din nefericire, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare”, au precizat reprezentanții ISU Bacău.

ADVERTISEMENT

Inspectoratul de Poliție Județean Bacău a anunțat că sunt desfășurate cercetări pentru a se stabili în ce circumstanțe s-a produs nenorocirea. De asemenea, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

O fetiță de 4 ani a murit după ce a căzut de la etaj

Tragedie și într-o familie din Galați, acolo unde o fetiță de 4 ani a murit după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc. Totul a avut loc în timp ce micuța era singură acasă. Bunica plecase să o ducă la școală pe sora ei mai mare.

ADVERTISEMENT

Fetița a fost resucitată de echipajul medical chemat la locul evenimentului. Ea a fost transportată la spital, fiind în stare gravă. Însă, ulterior s-a stins din viață la unitatea medicală.

ADVERTISEMENT