News

Sfârșit tragic pentru o fetiță de 4 ani, lăsată singură acasă de către părinți. Micuța a căzut de la etaj

Sfârșit tragic pentru un copil de 4 ani din Galați. Fetița a căzut de la etajul 4 al unui bloc. Ea ar fi fost lăsată singură acasă.
13.06.2023 | 12:42
Sfarsit tragic pentru o fetita de 4 ani lasata singura acasa de catre parinti Micuta a cazut de la etaj
Sfârșit tragic pentru o fetiță de 4 ani. Sursa foto: Facebook Pro Lider FM
ADVERTISEMENT

Sfârșit tragic pentru o fetiță de 4 ani, lăsată singură acasă de către părinți. Copila a căzut de la etajul patru al unui bloc. Ea a fost transportată în stare gravă la spital, însă din păcate, după câteva ore s-a stins din viață.

Sfârșit tragic pentru o copilă de 4 ani. Fetița a căzut de la etaj

Întâmplarea nefericită a avut loc, marți, pe Bulevardul Dunărea, din municipiul Galați. Potrivit oamenilor legii, fetița era singură acasă atunci când s-a produs tragedia. Părinții erau la serviciu, ea fiind lăsată în grija bunicii.

ADVERTISEMENT

După ce părinții au plecat, bunica a rămas cu fetița și sora ei mai mare. Din primele date, s-ar părea că femeia a plecat să o ducă pe sora micuței la școală. Copila de 4 ani a rămas singură în locuință, fără supraveghere, potrivit presei locale.

Acele câteva minute au fost fatale pentru fetiță. Ea ar fi ajuns la unul dintre geamurile apartamentului și l-ar fi deschis. Apoi, s-a prăbușit de la etajul 4 al blocului în care locuia, potrivit polițiștilor.

ADVERTISEMENT

Fetița de 4 ani s-a stins din viață la spital

La fața locului au ajuns polițștii și un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean Galați (SAJ Galați). Micuța a fost preluată în stare gravă și transportată la o unitate medicală.

”Astăzi, 13 iunie, ora 07.48, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că un copil a căzut de la etajul 4 a unui bloc de locuințe situat pe Bulevardul Dunărea, din municipiul Galați.

ADVERTISEMENT

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Galați, ajunși la fața locului, au stabilit că o minoră, de 4 ani, care locuia în blocul respectiv împreună cu familia, ar fi rămas singură în apartament, fără supraveghere, pentru o perioadă scurtă de timp și, în împrejurări ce urmează a fi stabilite, a căzut de la una dintre ferestrele locuinței”, au transmis reprezentanții IPJ Galați.

Copila a fost resuscitată la fața locului de către medicii ajunși în zona incidentului. Ulterior, a ajuns la spital, însă starea sa era critică. Câteva ore mai târziu, micuța a murit la unitatea medicală.

ADVERTISEMENT

Inițial, oamenii legii au anunțat că a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Acum, încadrarea juridică a faptei a fost schimbată în ucidere din culpă. În urma cercetărilor se va stabili cum s-a produs acest eveniment tragic.

ADVERTISEMENT
Tags: