Life

Nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, și-a botezat al treilea copil. Ce a făcut latifundiarul în Biserică și i-a impresionat pe toți!

Nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, și-a creștinat al treilea copil. Gestul făcut de afacerist în timpul slujbei religioase.
27.08.2023 | 16:05
Nepotul lui Gigi Becali Vasile Geambazi sia botezat al treilea copil Ce a facut latifundiarul in Biserica si ia impresionat pe toti
Nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, și-a creștinat al treilea copil. Gestul făcut de afacerist în timpul slujbei religioase. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, și-a botezat al treilea copil. Ce a făcut latifundiarul în Biserică. Evenimentul s-a desfășurat în zona de nord a Capitalei și a fost unul restrâns, la care au participant numai apropiații.

Nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, și-a creștinat al treilea copil. Gestul făcut de afacerist în timpul slujbei religioase

Nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, și-a creștinat al treilea copil, rodul relației cu actuala iubită, Gabriela Pavel. Cei doi sunt împreună de circa 4 ani. Bărbatul mai are doi urmași cu fosta parteneră de viață de care a divorțat extrem de discret, fără scandal.

ADVERTISEMENT

Micuțul botezat recent a venit pe lume în luna iunie și a primit numele de Teodor. Slujba religioasă a avut loc la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera, lăcaș de cult frecventat adesea de latifundiar.

La eveniment au luat parte Teodora Becali împreună cu fetița sa, omul de afaceri fiind însoțit de soție. De asemenea, de la creștinare nu a lipsit Lucian Becali și partenera sa de viață. Gestul făcut de afacerist în timpul slujbei religioase i-a impresionat pe toți. Vezi imaginile AICI.

ADVERTISEMENT

„Nu a fost o petrecere mare. Botezul a fost unul cât se poate de discret, doar cu familia și cei apropiați. Gigi a venit la biserică și a cântat împreună cu preoții”, au declarat persoane apropiate lui Gigi Becali pentru click.ro.

Nepotul lui Gigi Becali, tată pentru a treia oară

Nepotul lui Gigi Becali este fiul Domnicăi, nimeni alta decât sora renumitului om de afaceri. Femeia este căsătorită cu Constantin Geambazi. Vasile Geambazi a devenit tată pentru a treia oară la finalul lunii iunie.

ADVERTISEMENT

Micuțul Teodor s-a născut la o clinică privată din București. Bebelușul a primit nota 10 la naștere și a cântărit 3 kg, mama sa mărturisind că și-a revenit foarte repede. Gabriela Pavel se declară o persoană schimbată după ce a adus pe lume primul său copil.

„Am născut un copil sănătos și frumos. Mi-am revenit cu bine după naștere. Dacă ar fi să mulțumesc, aș face-o în primul rând doamnei profesor doctor primar Monica Cirstoiu, pentru implicare și dăruire, cât și întregii sale echipe.

ADVERTISEMENT

Este firesc să fie o fericire, un copil este o binecuvântare. Îți schimbă viața, percepția, prioritățile cu totul”, a spus iubita lui Vasile Geambazi, la momentul respectiv, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în...
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în București
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus...
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus "stop" și acum e sportivă profesionistă
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat...
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat şi în chiloţi la volan, iar iubita de 40 de ani l-a părăsit
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
CUTREMUR ÎN DOSARUL Caracal! Vestea primită de Gheorghe Dincă în închisoare
CUTREMUR ÎN DOSARUL Caracal! Vestea primită de Gheorghe Dincă în închisoare
Teroare în Europa. Se așteaptă atentate de sărbători
Teroare în Europa. Se așteaptă atentate de sărbători
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul...
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!