Life

Netflix a anunțat când apare ultimul sezon al controversatului serial. Data lansării

Anunțul făcut de Netflix. Ce serial controversat urmează să-și difuzeze ultimul sezon pe platforma utilizată de milioane de români.
09.10.2023 | 21:55
Netflix a anuntat cand apare ultimul sezon al controversatului serial Data lansarii
Despre ce serial este vorba. Sursa foto: FOX 10 Phoenix
ADVERTISEMENT

Reprezentanții Netflix au făcut un anunț important pentru milioanele de abonați, din întreaga lume, printre care și români. Un serial controversat își va lansa în curând ultimul sezon. S-au filmat noi secvențe care vor capta atenția fanilor peliculei.

Ce serial controversat de pe Netflix își va lansa ultimul sezon

Până la transmiterea ultimului sezon, producătorii serialului faimos au anunțat lansarea prin postere online. Astfel, reprezentanții Netflix au dat de știre abonaților că urmează să vizioneze noi secvențe din pelicula cu tematică regală.

ADVERTISEMENT

Renumitul serial ”The Crown” se va încheia de anul acesta. Ultimul sezon se va putea urmări în două părți, începând cu 16 noiembrie și cu 14 decembrie 2023. Povestea se va concentra pe evenimente din 1997 până în anul 2005, cu accent pe mandatul lui Tony Blaire.

În prima parte, Elizabeth Debicki va relua rolul prințesei Diana, împreună cu Dominic West, acesta din urmă fiind în rolul Prințului Charles, actualul Rege Charles al III-lea al Marii Britanii. De asemenea, Imelda Stauton își va continua domnia ca Regina Elisabeta a II-a, alături de actorul Jonatha Pryce, care este în rolul Prințului Philip.

ADVERTISEMENT

Totodată, va fi amintită și idila dintre Prințesa Diana și Dodi Fayed, fiul miliardarului egiptean Mohamed Al-Fayed, cu care se afla în mașină, în ziua când fugeau de jurnaliști și au murit în accident. ”The Crown” va arăta cum a început, de fapt, relația dintre regretata prințesă și Dodi Fayed.

Se vor interpreta și rolurile prințului William și prințului Harry, copiii prințesei Diana, dar și rolurile soțiilor lor, Kate Middleton și Meghan Markle. O altă secvență care i-ar putea cuceri pe fanii serialului va fi aceea în care se va aminti de Jubileul de Aur al Reginei Elisabeta a II-a Marii Britanii.

ADVERTISEMENT

”The Crown” a câștigat numeroase premii

Din 2016 este, mai exact, transmis ”The Crown” de către Netflix. De atunci a câștigat numeroase premii importante, precum 4 globuri de aur și 21 de premii Emmy. În același timp, a avut parte de 15 nominalizări la BAFTA, 69 nominalizări la Emmy și 10 nominalizări la Globurile de Aur.

Actorii au depus eforturi mari de-a lungul timpului pentru a obține premiile menționate. Nu este ușor, mai ales că pelicula se bazează pe evenimente reale, din viața unor monarhi, o recunoaște Elizabeth Debicki , cea care o joacă pe prințesa Diana.

ADVERTISEMENT

”Este dificil. Și cred că, în cele din urmă, nimeni nu ar ști cine este acea persoană (prințesa Diana, n.r) cu adevărat, în afară de ea și probabil băieții ei, Regele Charles, și oamenii care erau foarte apropiați de ea. Ca să înțeleg rolul, am încercat să citesc cărți scrise despre ea, chiar și de oameni care îi fuseseră foarte apropiați, oameni care lucraseră pentru ea sau prieteni…”, a relatat Elizabeth Debicki pentru deadline.com

ADVERTISEMENT
Tags: