Life

Noi probleme pentru Casa Regală. Producătorii serialului ”The Crown” vor să recreeze moartea Prințesei Diana

Noi probleme la Casa Regală la scurt timp după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Producătorii serialului ”The Crown” vor să recreeze moartea Prințesei Diana.
18.10.2022 | 19:07
Noi probleme pentru Casa Regala Producatorii serialului The Crown vor sa recreeze moartea Printesei Diana
Serialul ”The Crown” vrea să recreeze moartea Prințesei Diana. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Probleme mari la Casa Regală, odată cu ultimul anunț făcut de producătorii serialului „The Crown”, care urmărește viața Familiei Regale britanice.

Serialul ”The Crown” generează probleme la Casa Regală

La nici măcar două luni după ce Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață, producătorii serialului „The Crown” fac un pas în față și anunță că vor să recreeze ultimele clipe ale Prințesei Diana.

ADVERTISEMENT

Menționăm că la momentul actual serialul se află la cel de-al cincilea sezon și s-a dovedit a fi un real succes. Odată cu noul anunț făcut de producători însă, un val de critici a fost declanșat.

Nici măcar angajații de pe platourile de filmare nu sunt încântați de această propunere și spun că deja anumite limite au cam fost întrecute doar pentru un simplu serial.

ADVERTISEMENT

Și fanii serialului s-au arătat revoltați și îi acuză pe producători că ar fi insensibili în cazul în care într-adevăr, într-unul dintre episoade ar recrea momentul tulburător al morții Prințesei Diana.

O altă scenă care a generat mari controverse este cea care sugerează că Prințul Philip a avut o aventură extraconjugală. Într-un interviu acordat pentru The Sun, un angajat de pe platourile de filmare spune că devine extrem de dificil de păstrat un anumit echilibru între o poveste reală și un film.

ADVERTISEMENT

În același timp, sursa citată mai spune și că mulți membrii din echipă nu își doresc ca astfel de idei să fie puse în practică, având în vedere efectul pe care îl vor avea.

Angajații de pe platourile de filmare spun că s-a întrecut ”o limită”

”Să te întorci la Paris și să redai ultimele zile și ore ale Dianei într-o dramă este foarte inconfortabil. În cele din urmă, unii membrii ai echipei nu vor ca unele idei să fie puse în practică.

ADVERTISEMENT

Show-ul întotdeauna a încercat să prezinte o versiune fictivă a poveștii regale cu cât mai multă sensibilitate. Dar în ultima vreme, cu cât povestea se apropie de zilele noastre, este tot mai dificil să păstreze balanța.

Cu unele evenimente încă proaspete și supărătoare, se simte că s-a întrecut o limită”, a declarat o sursă de pe platourile de filmare pentru The Sun.

Scenele care au atras critici dure se referă la ultima călătorie a Prințesei Diana din anul 1997 de la Paris. Pe de altă parte, reprezentanții Netflix spun că momentul ar urma să nu fie prezentat în final. ”Momentul exact al accidentului nu va fi prezentat”, au afirmat sursele citate.

ADVERTISEMENT