Life

Netflix, schimbare majoră pe întreaga platformă. Ce pățești acum dacă împarți parola cu o altă persoană

Netflix vine cu o nouă schimbare majoră pe întreaga platformă. Ce se întâmplă dacă alegi să împarți parola contului tău cu o altă persoană?
13.07.2023 | 13:12
Netflix schimbare majora pe intreaga platforma Ce patesti acum daca imparti parola cu o alta persoana
Netflix, schimbare majoră pe întreaga platformă. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Netflix face o schimbare majoră pe întreaga platformă. Iar dacă ești unul dintre abonații care împarte parola contului cu o altă persoană, atunci trebuie să știi ce se întâmplă. Câteva reguli au fost modificate.

Netflix, schimbare majoră pe întreaga platformă

Netflix este una dintre cele mai populare platforme de streaming la momentul actual. Nu puțini sunt cei care au abonamente aici, având în vedere gama largă de filme, dar și de seriale care este oferită.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, de această dată, Netflix vine cu niște schimbări valabile pentru cei care împart parolele conturilor. A fost introdusă o măsură drastică, pe care trebuie să o știi, în cazul în care ești în această situație.

Mai exact, Netflix a anunțat că își dorește ca prin această măsură să faciliteze transferul profiturilor între conturi. Astfel, dacă înainte puteai să îți transferi profilul doar pe un cont nou creat, acum acest lucru se poate face și cu cele pe care le reactivezi.

ADVERTISEMENT

Cel mai bun exemplu este dacă împarți contul de Netflix cu o altă persoană. Dacă ai fost dată afară, poți să accesezi în continuare datele tale, chiar și pe conturile vechi, arată cei de la The Mirror.

Instrumentul a fost lansat pentru prima dată anul trecut, dar acum a fost actualizat cu această funcție suplimentară. Ce trebuie să faci pentru a beneficia de această nouă schimbare activă de la Netflix?

ADVERTISEMENT

Ce poți să faci dacă împarți parola cu o altă persoană

Tot ce trebuie să faceți este să introduci e-mailul și parola aferente profilului în zona de transfer de profil din secțiunea ”Profil ”din pagina contului. Acest lucru va transfera istoricul de vizionare, jocurile partajate și MyList.

Mai departe, întreaga experiență de pe platforma de streaming va continua fără niciun fel de probleme. Trebuie menționat că această măsură vine după ce Netflix a impus, începând cu luna mai, o taxă lunară pentru fiecare “membru suplimentar” care folosește contul unei persoane.

ADVERTISEMENT

Compania anunța ulterior că toate aceste măsuri au însăși scopul lor. Mai exact, s-a dorit ca utilizatorii să fie împiedicați să mai ocolească costul unui abonament. Asta în condițiile în care ei făceau partajarea datelor de conectare cu familia și prietenii.

Mai mult de atât, se menționa și că mii de persoane ar putea pierde complet accesul la serviciu dacă îl partajau prin intermediul Sky, Virgin sau BT. În ciuda reacțiilor negative, experții au declarat că această măsură ar putea ajuta utilizatorii să economisească bani, protejându-i de hackeri.

ADVERTISEMENT