Life

Netflix va închide conturile inactive de mai bine de un an. Clienții au fost notificați deja

21.05.2020 | 21:57
Netflix va inchide conturile inactive de mai bine de un an Clientii au fost notificati deja
ADVERTISEMENT

Compania Netflix a anunțat că va închide conturile inactive și a început deja să îşi notifice clienţii care nu s-au mai logat de mai bine un an. Abonaţii care nu au mai folosit platforma în ultimele 12 luni vor fi întrebaţi dacă vor să îşi păstreze conturile.

Netflix va închide conturile inactive. Au trimis deja notificări

Potrivit variety.com, Compania Netflix vrea să închidă contrurile abonaţilor inactivi în ultimele 12 luni sau mai mult, dar, îniante vor fi întrebați dacă doresc să își păstreze contruole.

ADVERTISEMENT

Dacă abonaţii nu păstrarea conturilor, acestea vor fi suspendate automat. Nu se vorbește despre un număr mare de conturi inactive. Mai puțin de 0,5% din întreaga bază a serviciului de streaming.

Dacă Netflix închide conturile, nu înseamnă că vor dispărea și profilurile de utilizator. Preferinţele de vizionare şi detaliile conturilor vor fi păstrate timp de 10 luni pentru ca, în cazul în care un utilizator decide să îşi reia activitatea, să îi poată da dreptul de a intra din nou pe cont, așa cum era și înainte de suspendare.

ADVERTISEMENT

Măsuri de susținere din partea Companiei Netflix

Măsura pe care a luat-o Compania Netflix este de susținere și de bunăvoință, în contextul perioadei dificle prin care trece omenirea: „Sperăm ca această nouă abordare să ajute oamenii să economisească nişte bani munciţi din greu”.

Pe de altă parte, decizia companiei de a suspenda conturile vine ca o sugestie pentru cei inactivi să își reia activitatea pe platformă.

ADVERTISEMENT

În primul trimestru al anului 2020, platforma de streaming Netflix a înregistrat aproximativ 16 milioane de abonaţi, fiind depăşite estimările iniţiale, stabilind, astfel, un record privind câştigurile trimestriale.

Această creştere se datorează și pandemiei de Covid-19 care i-a ținut pe oameni în case, în fața televizoarelor sau a laptopurilor.

ADVERTISEMENT

Serviciul de streaming a transmis că, la finalul primului trimestru, a înregistrat 182,9 milioane de abonaţi plătitori, cu 22,8% mai mult faţă de anul trecut, aceeași perioadă.

ADVERTISEMENT
Tags: