Life

Neti Sandu, despre sacrificiul pe care-l face de un sfert de secol: ”Până la urmă reziști”

09.08.2020 | 17:03
Neti Sandu despre sacrificiul pe carel face de un sfert de secol Pana la urma rezisti
ADVERTISEMENT

Neti Sandu este astrologul cel mai cunoscut din țara noastră, vedeta apărând pe sticlă de un sfert de secol. Renumitul astrolog de la Pro TV a vorbit despre sacrificiile pe care a fost nevoită să le facă pentru această meserie, cea mai importantă fiind somnul.

Aceasta a mărturisit că este o persoană care-și iubește meseria, motiv pentru care ajunge devreme la redacție. Neti Sandu se trezește cu noaptea în cap pentru că-și dorește să nu se grăbească și să-și savureze pe îndelete și în liniște ceașca de cafea.

ADVERTISEMENT

Vedeta a povestit că are un program foarte strict, ora de culcare fiind undeva în jurul orei 19:00. Ea povestește că de-a lungul carierei a învățat să-și dozeze timpul cum trebuie, iar acum a devenit un stil de viață. Și face asta de 25 de ani.

Astrologul Neti Sandu, declarație despre sacrificiile făcute în meserie

„Eu mă trezesc la două și jumătate dimineața pentru că intru mai devreme la pregătire. Nu vreau să mă duc adormită la televiziune, vreau să îmi beau cafeaua în liniște, să mă duc în redacție să văd dacă totul e în regulă acolo, apoi mă duc la machiaj, coafură. 

ADVERTISEMENT

Mă culc devreme, la șapte seara intru ca într-o stare de vată, nu mai aud, nu mai sunt receptivă. Și fac asta de 25 de ani”,  a declarat vedeta de la Pro TV în urmă cu ceva timp într-un interviu dedicat revistei VIVA!

Întrebată dacă mai rezistă în acest ritm de viață, Neti Sandu a declarat că a reușit după ani buni și asta pentru că a învățat să-și dozeze timpul, în ciuda faptului că acum nu mai poate face cu aceeași ușurință lucrurile din trecut.

ADVERTISEMENT

„Ideea e așa: dacă te dozezi cum trebuie, până la urmă reziști. Dar aceleași lucruri pe care le făceam cu mai multă ușurință în trecut, se fac mai greu acum”, a completat astrologul.

Poartă sau nu Neti Sandu perucă? Ce spune vedeta Pro TV

De-a lungul vremii s-a pus mereu întrebarea dacă Neti Sandu poartă sau nu perucă pentru că ne-a obișnuit cu aceeași coafură. Cunoscutul astrolog a negat vehement acest lucru, însă sunt în continuare oameni care nu cred și o trag pe păr, pe stradă.

ADVERTISEMENT

„Nu mă deranjează, mă surprinde că nu au înţeles acest lucru. Unii vin şi mă trag de păr, să vadă dacă e perucă. Alţii mă întreabă de ce mă tund la fel.

Pentru că nu stă altfel! Altfel nu e uşor de aranjat! Cred că am fost întrebată de peste o mie de persoane”, a declarat astrologul într-un interviu mai vechi, relatează adevarul.ro.

ADVERTISEMENT