Nevestele lui Wayne Rooney și Jamie Vardy, la un pas de păruială! ”Ai vândut ziarelor informații despre mine și despre familia mea!”

Adrian Baciu   
în Fotbal international
09/10/2019, 16:47
Nevestele lui Wayne Rooney și Jamie Vardy, la un pas de păruială! ”Ai vândut ziarelor informații despre mine și despre familia mea!”
Nevestele lui Wayne Rooney și Jamie Vardy, la un pas de păruială! ”Ai vândut ziarelor informații despre mine și despre familia mea!”. Sursa foto: thesun.co-uk

Un scandal monden uriaș a izbucnit în cursul zilei de miercuri în Marea Britanie. Coleen Rooney și Rebekah Vardy, soțiile fotbaliștilor Wayne Rooney și Jamie Vardy, duc un crunt război al declarațiilor pe site-urile de socializare. Prima, Coleen, o acuză pe Rebekah de transmiterea către presa britanică tabloidă a unor informații private din viața sa de familie. În replică, acuzata se apără și spune că altcineva ar avea acces la aceste informații.

Nevestele lui Rooney și Vardy, la un pas de păruială! Povestea demnă de telenovelă cu accente poliţiste

Coleen Rooney, un influencer online în Marea Britanie, căsătorită cu atacantul celor de la DC United, Wayne Rooney, a declarat că a fost forțată să riposteze după ce o serie de postări de pe contul său privat de socializare au apărut în mass-media.

Aceasta a acuzat-o în mod public pe Rebekah Vardy, soția fostului coleg al lui Rooney de la naționala Angliei, Jamie Vardy, că a fost persoana care a trimis informațiile private. De partea cealaltă, Rebekah a negat orice implicare și a sugerat că altcineva ar fi putut avea acces la parola lui Coleen de Instagram.

Ce spune Coleen despre Rebekah:

”De câțiva ani, cineva în care am avut încredere și care mă urmărește pe contul personal de Instagram a informat constant publicația The Sun despre postările și poveștile mele private. Au fost oferite atât de multe informații despre mine, prietenii mei și familia mea – toate fără permisiunea sau cunoștința mea.”

Coleen ar fi aruncat o momeală, iar Rebekah a căzut în plasă: ”În ultimele cinci luni am postat o serie de povești false pentru a vedea dacă ele ajung în The Sun. Și știi ce, au ajuns! Am salvat toate poveștile originale, care arată clar că doar o persoană le-a văzut. Este … contul deținut de Rebekah Vardy.”

Nevestele lui Rooney și Vardy, la un pas de păruială! ”Ai vândut la ziare informații despre mine și despre familia mea!”
Nevestele lui Rooney și Vardy, la un pas de păruială! ”Ai vândut la ziare informații despre mine și despre familia mea!”. Sursa foto: Twitter

Cum se apără Rebekah: ”Nu am vorbit niciodată despre Coleen cu presa, deși mulți m-au sunat”

Rebekah Vardy, fostă concurentă la show-ul de televiziune ”Sunt celebru…scoate-mă de aici”, se declară extrem de tristă de acuzațiile aruncate de Coleen Rooney

”De-a lungul anilor, diferiți oameni au avut acces la contul meu de Instagram și abia în această săptămână am descoperit că urmăresc persoane pe care nu le cunoșteam și nu m-au urmărit niciodată. Nu am nevoie de bani câștigați din vânzarea informațiilor despre tine și viața ta? Mi-a plăcut mult de tine Coleen și sunt atât de tristă că ai ales să faci asta, mai ales acum, când sunt gravidă.”

The Sun, publicație care ar fi primit aceste informații, nu a comentat acuzațiile conform cărora Rebekah Vardy a fost sursa, dar a modificat toate știrile postate pe site-ul său, și a notat că acestea ar fi putut fi fabricate.

Închide ×