Sport

Neymar, cel mai plângăcios jucător din istoria fotbalului. Pe ce loc e Lionel Messi în acest top

Starul Braziliei și al lui Paris Saint-Germain, Neymar Jr., a fost desemnat oficial cel mai plângăcios jucător din istoria fotbalului mondial, iar Lionel Messi și Cristiano Ronaldo sunt și ei în top.
15.04.2022 | 18:01
Neymar cel mai plangacios jucator din istoria fotbalului Pe ce loc e Lionel Messi in acest top
Neymar este evaluat conform Transfermarkt la 90 de milioane de euro. Sursă foto: thesportsrush.com
ADVERTISEMENT

Starul lui Paris Saint-Germain este considerat cel mai emotiv fotbalist care a jucat vreodată, iar sensibilitatea sa a fost surprinsă de camerele TV și foto de multe ori chiar pe teren.

Neymar „Plângăciosul”! Cum și-a câștigat acest renume starul brazilian

Jucătorul de 30 de ani al lui PSG a fost puternic criticat în ultimii ani, din cauza faptului că varsă ușor lacrimi în momentele cele mai dificile, în loc să se mobilizeze și mai mult.

ADVERTISEMENT

BonusFinder a realizat un studiu al celor mai emotivi fotbaliști, după ce a adunat mai multe date: iar Neymar domină de departe acest top.

S-au luat în calcul numărul de meciuri în care jucătorii au plâns de cele mai multe ori, inclusiv ultimul meci înainte de retragere, meciuri cu cântec din cupele europene și meciuri internaționale, finale sau „remontadas” celebre.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, abia pe 6 în acest top, în timp ce Cristiano Ronaldo vine imediat după Neymar

Coechipierul lui Neymar de la Barcelona și PSG nu s-a molipsit atât de tare de la brazilian, iar argentinianul e abia pe locul al șaselea în acest clasament.

Nu același lucru se poate spune despre rivalul lui Messi, Cristiano Ronaldo, care e pe locul doi în topul plângăcioșilor.

ADVERTISEMENT

Cel mai cunoscut moment în care lacrimile portughezului au curs „râuri” a fost după eliminarea Portugaliei de la EURO 2020 în dauna Belgiei, încă din optimi. Cristiano Ronaldo a plâns și după finala de la EURO 2016, dar și în campania de calificare la EURO 2004.

Cum arată top 10 „plângăcioși” din fotbalul mondial

Podiumul este completat de un alt sudamerican, uruguayanul Luis Suarez. Imaginea cu Luis Suarez plângând cu telefonul în mână, întins pe gazon la finalul sezonului trecut când Atletico Madrid a câștigat La Liga, a rămas întipărită în memoria microbiștilor de pretutindeni.

ADVERTISEMENT
Luis Suarez a izbucnit în lacrimi după ce a câștigat titlul cu Atletico Madrid
Luis Suarez a izbucnit în lacrimi după ce a câștigat titlul cu Atletico Madrid.

Cum arată top 10 cei mai plângăcioși fotbaliști din toate timpurile

  1. Neymar
  2. 2. Cristiano Ronaldo
  3. Luis Suarez
  4. Paul Gascoigne
  5. Sergio Aguero
  6. Lionel Messi
  7. John Terry
  8. Mo Salah
  9. David Beckham
  10. Mario Balotelli

  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Marseille: 10,00 este cota pentru „1-0 scor corect”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT