Sport

Neymar, o nouă petrecere cu scandal. Ce mesaj i-a transmis președintele Braziliei

Neymar jr. va fi operat în această săptămână după accidentarea gravă de la naționala Braziliei. Până atunci a dat o nouă petrecere de pomină la Rio de Janeiro, în care a făcut spectacol inclusiv pe ringul de dans.
01.11.2023 | 12:05
Neymar o noua petrecere cu scandal Ce mesaj ia transmis presedintele Braziliei
Neymar jr. s-a remarcat de-a lungul carierei mai degrabă ca un petrecăreț decât ca un învingător. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

“Cel mai trist moment al carierei”, spunea Neymar jr. după ce a fost diagnosticat cu ruptură de ligamente și de menisc la genunchiul stâng. Accidentare suferită în finalul primei reprize din Uruguay – Brazilia 2-0.

Neymar jr., petrecere de pomină la Rio de Janeiro. A chefuit două zile alături de prieteni și a dansat deși este accidentat

Doar că Neymar nu a părut deloc trist pentru cei care au avut ocazia să îl vadă în weekend-ul precedent. A fost o petrecere de pomină la reședința starului de la Al Hilal din Rio de Janeiro, care a durat două zile.

ADVERTISEMENT

În mod surprinzător, martorii oculari spun că l-au văzut pe Neymar dansând cu mai multe domnișoare. Asta chiar dacă urmează să fie operat chiar joi, la Belo Horizonte. În plus, tocmai soția sa, Bruna Biancardi, a lipsit de la petrecere.

De altfel, opinia publică din Brazilia a fost foarte critică după această nouă petrecere a lui Neymar. Mai ales în condițiile în care Bruna Biancardi a născut în urmă cu doar o lună! Inclusiv președintele Braziliei, Lula de Silva, l-a taxat pe Neymar.

ADVERTISEMENT

Președintele Braziliei, Lula de Silva, mesaj dur pentru Neymar. L-a dat exemplu pe Leo Messi

“Messi ar trebui să fie un exemplu pentru toți jucătorii din Brazilia. Băiatul are 36 de ani, este campion mondial, a câștigat Balonul de Aur, are totul. Messi trebuie să fie o sursă de inspirație pentru toți, pentru performanță este nevoie de sacrificiu.

Nu îl veți vedea pe Messi la petreceri și pierzând nopțile. Câți ani au trecut de când Brazilia nu mai are un adevărat idol?”, a fost mesajul lui Lula de Silva, cu trimitere clară la Neymar și noul scandal în care este implicat.

ADVERTISEMENT

Neymar jr. a plecat spre Belo Horizonte imediat după petrecerea de pomină pe care a dat-o. Acum are de înfruntat o operație și o nouă perioadă de recuperare, mult mai grea decât cea de după party.

Neymar jr. va fi operat joi la Belo Horizonte. Perioada de recuperare, estimată la aproximativ 10 luni!

Neymar jr. va fi operat chiar de medicul naționalei Braziliei, Rodrigo Lasmar, iar perioada de recuperare este estimată la aproximativ 10 luni. Probabil nu va mai juca în acest sezon pentru Al Hilal, deși saudiții îl plătesc regește.

ADVERTISEMENT

Neymar jr. va rata cel mai probabil și Copa America 2024, ediție care va avea loc în SUA. Brazilia va încerca să oprească supremația rivalei Argentina, care s-a impus la ediția din 2021, dar și la Cupa Mondială din 2022.

ADVERTISEMENT