Sport

Anunță finalul de carieră pentru Neymar jr: “Prea multă uzură, încă de la 15 ani!”

Neymar jr. a suferit o accidentare gravă la genunchi și va fi indisponibil pentru tot restul sezonului. Se vorbește deja despre finalul de carieră.
21.10.2023 | 06:35
Anunta finalul de cariera pentru Neymar jr Prea multa uzura inca de la 15 ani
Neymar jr., o nouă accidentare gravă. Cariera brazilianului e în pericol. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Neymar jr. a suferit o accidentare groaznică în finalul primei reprize din Uruguay – Brazilia 2-0, iar investigațiile medicale au venit cu vești foarte proaste: ruptură de ligament încrucișat anterior și ruptură de menisc. Sezon încheiat pentru starul brazilian.

Sezon încheiat pentru Neymar după accidentarea gravă la genunchi. Șanse mici să mai prindă Copa America, iar cariera îi este în pericol

În vară este programată Copa America, trofeu care lipsește din palmaresul lui Neymar. Doar că șansele de a fi apt pentru competiție sunt destul de mici. Neymar abia ce se recuperase după o accidentare la gleznă care l-a ținut 5 luni pe bară. Iar mulți se întreabă dacă nu cumva este final de carieră pentru fotbalistul care în februarie împlinește 32 de ani.

ADVERTISEMENT

“Neymar nu e bătrân, are doar 31 de ani, dar… Începe să se simtă uzura mentală a lui Neymar, putem vorbi despre asta. Întrebarea începe să apară, dacă ar putea fi sfârșitul carierei sale sau lucruri de genul acesta.

Este complicat pentru că avem Copa America anul viitor și Neymar nu a câștigat-o niciodată, este ultima lui șansă. Neymar cară după el toată această încărcătură, încă de când era mic.

ADVERTISEMENT

Nicolas Cougot, jurnalist francez: “Nu cumva s-au strâns prea multe accidentări pentru Neymar?”

A fost anunțat ca viitorul Pele la doar 15 ani! Există uzură mentală. Începem să ne punem întrebarea. Nu cumva s-au strâns prea multe accidentări pentru Neymar?”, a explicat jurnalistul Nicolas Cougot pentru RMC, în cadrul emisiunii After Foot.

Un lucru este cert după accidentarea lui Neymar jr. Al Hilal se confruntă cu un adevărat dezastru economic. Chiar și pentru standardele șeicilor se dovedește un transfer total neinspirat. Neymar ratase și prima parte a sezonului și a jucat doar 5 meciuri pentru Al Hilal. A marcat un singur gol.

ADVERTISEMENT

Neymar jr. are un contract pe doi ani cu Al Hilal, din care are de primit un total de de 351 de milioane de dolari. Doar actualul sezon este deja încheiat pentru brazilian. Și rămâne de văzut cum va putea să revină după o accidentare atât de gravă.

Al Hilal, cea mai în pagubă! Neymar are de primit 351 de milioane de dolari din contractul pe doi ani. Și FIFA e bună de plată după accidentare

Inclusiv FIFA trebuie să accepte pierderi serioase după accidentarea lui Neymar jr. În condițiile în care jucătorul s-a accidentat în pauza internațională, forul internațional este obligat să achite compensații pentru Al Hilal.

ADVERTISEMENT

Opt milioane de dolari este suma pe care FIFA o va achita celor de la Al Hilal drept compensație. Totuși, gaura cea mai mare rămâne pentru șeicii lui Al Hilal, liderul din Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT
Tags: