Sport

Neymar, reacție acidă pentru contestatari: ”Cum să fii 12 ani în vârf fără să ai grijă de tine?” Video

Nu puține au fost momentele când Neymar a surprins prin ieșirile sale din afara terenului, dar brazilianul a ținut să le dea o replică celor care îl contestă.
29.10.2021 | 09:57
Neymar reactie acida pentru contestatari Cum sa fii 12 ani in varf fara sa ai grija de tine Video
ADVERTISEMENT

Brazilianul are un ”palmares” remarcabil și cu siguranță poate fi invidiat de toți bărbații de pe planetă, după ce a avut relații cu unele dintre cele mai frumoase femei din lume.

De foarte multe ori starul de la PSG a fost surprins la evenimente mondene și acest lucru i-a adus faima de mare petrecăreț.

ADVERTISEMENT

Neymar și-a pus la punct contestatarii

Neymar nu a mai rezistat să fie admonestat din cauza ieșirilor sale din afara terenului și a le-a dat o replică pe măsură contestatarilor într-un interviu acordat pentru canalul de YouTube Fui Clear la sfârșitul lunii septembrie și care a fost dat publicității abia acum.

”Vorbesc despre respect pentru că oamenii spun: ‘Ah, Neymar nu are grijă de el, Neymar face asta, Neymar face ailaltă’. Cum poate cineva să fie 12 ani în vârf fără să aibă grijă de el însuși? Nimeni nu înțelege asta.

ADVERTISEMENT

Știu să am grijă de mine, am cu mine un kinetoterapeut și un preparator fizic practic 24 de ore din 24. Ies când se poate, când știu că nu mă voi antrena a doua zi. Nu mă voi opri din a face asta. Care este problema? Trebuie să mă critici pentru ce fac pe teren, acolo îți permit să vorbești, dar ce fac afară…”, a declarat Neymar.

Neymar așteaptă noi trofee cu PSG

Starul brazilian este de părere că PSG are tot ce îi trebuie pentru a face mari performanțe în teren, dar este conștient de faptul că așteptările au crescut odată cu transferul prietenului său Leo Messi.

ADVERTISEMENT

”Sunt fericit la Paris. Avem o echipă grozavă și putem ajunge foarte departe. Avem nevoie de timp pentru a ne acomoda unul cu celălalt și de a forma o echipă.

Așteptările sunt mari după transferurile din vară. Ne cunoaștem din ce în ce mai bine și avem totul pentru a reuși un sezon grozav și a pentru a câștiga trofee”, a continuat Neymar.

ADVERTISEMENT

Laude pentru tinerii fotbaliști brazilieni

În finalul interviului, fotbalistul a vorbit și despre naționala Braziliei, de unde ar vrea să se retragă, și a spus încă o dată că visul său suprem este să câștige Cupa Mondială: ”Avem o echipă bună și un antrenor bun. Cred că în Qatar putem să ne gândim la trofeu, dar știm cât de greu este să câștigi o astfel de competiție. Este cel mai mare vis al meu.

Acum avem tineri care sunt noi la echipa națională, precum Vinicius și Rodrygo, care sunt doi jucători care pot crește și mai mult. Brazilia este o țară care generează mulți jucători buni.

Avem jucători buni care sunt în top în Europa, dar au un alt profil decât cel al fotbaliștilor din trecut. Nu se poate compara, deşi fotbalul este făcut din comparaţii. Dacă joci frumos și pierzi, ei îți vor cere victoria. Dacă joci bine și câștigi ți se va cere să joci frumos. Nu se poate să mulțumești pe toată lumea”.

ADVERTISEMENT
Tags: