Sport

Neymar și-a pus toată Brazilia în cap după ce a cântat la o petrecere. Starul lui PSG nu a fost prezent la înmormântarea lui Pele. Video

Neymar i-a înfuriat pe brazilieni după imaginile cu starul lui PSG de la o petrecere. „Decarul” Selecao nu a fost prezent la înmormântarea lui Pele.
05.01.2023 | 22:25
Neymar sia pus toata Brazilia in cap dupa ce a cantat la o petrecere Starul lui PSG nu a fost prezent la inmormantarea lui Pele Video
Neymar nu a fost prezent la înmormântarea lui Pele, dar a fost surprins la o petrecere în Franța. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Neymar, egalul legendarului fotbalist Pele în privința numărului de goluri de la naționala Braziliei, a fost unul dintre marii absenți de la înmormântarea regretatului jucător. „Decarul” brazilian a fost lăsat de PSG să meargă la Santos pentru a-și lua rămas bun, însă a fost surprins, ulterior, la o petrecere în Franța.

Neymar a lipsit de la înmormântarea lui Pele, dar a fost surprins la o petrecere în Franța

Prezent la funeraliile lui Pele, tatăl lui Neymar, a motivat absența celebrului fotbalist, menționând că PSG nu i-a dat voie să zboare în Brazilia. „Fiul meu este foarte trist, m-a rugat să-l reprezint, să fiu aici în locul lui, pentru a sprijini familia”, au fost cuvintele tatălui lui Neymar.

ADVERTISEMENT

Totuși, a ieșit la iveală faptul că PSG l-ar fi lăsat pe „decarul” Selecao să meargă în Brazilia, în condițiile în care, Mbappe și Hakimi și-au luat, de asemenea, zile de odihnă. Mai mult decât atât, starul brazilian nu a evoluat pentru PSG în meciul cu Lens din cauza unei suspendări.

Aflat la Paris, pe 2 ianuarie, în ziua în care sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Pele se afla la stadionul Vila Belmiro, Neymar se afla la o petrecere.

ADVERTISEMENT

Absent de la funeraliile lui Pele, Neymar a cântat la o petrecere în Paris

Neymar a fost surprins petrecând alături de cântăreața Ana Aoas și Carol Cabrino, soția lui Marquinhos. Solista l-a dat de gol pe „decarul” brazilian cu un filmuleț publicat pe rețelele de socializare.

La petrecere și-a făcut apariția și Bruna Biancardi, fosta parteneră a lui Neymar. „E zi de doliu național în Brazilia și tu te duci la petrecere când e priveghiul celui mai mare fotbalist din istorie? Niciun brazilian nu ar fi trebuit să se distreze în acea zi. E lipsă de respect”, a fost reacția aspră a lui Neto.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist i-a luat în colimator și pe campionii mondiali cu Brazilia din 1994 și 2002 care nu au venit la Santos pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Pele, singurul fotbalist din istorie care a câștigat Cupa Mondială de trei ori.

Neymar a trimis o coroană de flori în Brazilia

Inițial, se zvonise că Neymar va fi prezent în Brazilia, însă fotbalistul sud-american a rămas în cele din urmă, în Franța. Prezent la începutul săptămânii la antrenamentele lui PSG, Neymar a fost foarte îndurerat după trecerea în neființă a legendarului fotbalist

ADVERTISEMENT

„Decarul” brazilian, la fel cum au procedat și alte staruri din fotbalul brazilian, a trimis o coroană de flori care a fost așezată lângă sicriul lui Pele.

ADVERTISEMENT