Sport

Tragedie în croaziera organizată de Neymar! Un vlogger celebru a fost găsit mort: ”Se gândea să mă omoare”

Neymar a petrecut trei zile și trei nopți într-o croazieră de vis în Atlantic. Petrecerea s-a terminat tragic, după ce un vlogger celebru s-a aruncat peste bord, iar marți dimineață a fost găsit mort.
09.01.2024 | 09:44
Tragedie in croaziera organizata de Neymar Un vlogger celebru a fost gasit mort Se gandea sa ma omoare
Neymar va petrece trei zile și trei nopți într-o croazieră de vis. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT
09-01-2024
07:56

Un vlogger celebru din Brazilia a fost găsit mort. Sărise peste bordul navei MSC Preziosa

Neymar a organizat o petrecere de pomină la bordul navei MSC Preziosa, care are 18 nivele. Starul brazilian a petrecut trei zile și trei nopți într-o cursă de la Santos la Rio de Janeiro și înapoi. 

Vedeta naționalei Braziliei a fost înconjurată de mii de fani, însă petrecerea s-a încheiat cu o tragedie. Un vlogger celebru brazilian, Carlos Alberto Mota Candreva, care se afla la petrecere, a sărit peste bord. A fost găsit mort pe 9 ianuarie. 

În vârstă de 32 de ani, Carlos Alberto Mota Candreva a sărit peste bordul navei MSC Preziosa chiar sub privirea îngrozită a partenerei sale Vitoria Barbara Momenso, șefa unei agenții de modeling. 

După tragicul eveniment, Vitoria Barbara Momenso a vorbit despre incidentele care au avut loc între cei doi, înainte ca individul să recurgă la un astfel de gest. 

”Când eram la baie, Carlos mi-a cerut telefonul. Nici nu știam că are parola mea. A văzut conversații cu alți bărbați și le-a transmis prietenilor lui. Le-a spus că se gândea să mă omoare”, a spus Vitoria Barbara Momenso, potrivit As.com

După ce a văzut mesajele din telefonul iubitei sale, Carlos Alberto Mota Candreva a amenințat că se aruncă peste bord. ”Te îndoiești că o voi face?”, au fost ultimele cuvinte ale vloggerului brazilian înainte să se arunce. 

”Carlos era practic falit. Ea (n.r. – Vitoria Barbara Momenso, iubita vlogger-ului) i-a cheltuit toți banii. El a luat bilete pentru această croazieră pentru că era visul ei. Ea nu va recunoaște niciodată, dar este responsabilă pentru tot ce s-a întâmplat. Nu l-a aruncat ea peste bord, dar ea este cea care l-a adus în acest punct”, au fost acuzațiile aduse de sora lui Carlos Alberto Mota Candreva. 

Neymar se află în perioada 26-29 decembrie pe pachebotul Preziosa într-o croazieră de vis în Atlantic de-a lungul coastei braziliene. Fotbalistul accidentat se distrează la cote maxime alături de familie și prieteni, dar și înconjurat de mii de fani.

Neymar, trei zile și trei nopți într-o croazieră de vis în Atlantic

Neymar s-a accidentat grav pe 17 octombrie în Uruguay – Brazilia, scor 2-0, în preliminariile Cupei Mondiale din 2026. „Decarul” naționalei Selecao a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior și a meniscului și a fost supus unei intervenții chirurgicale.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că stă departe de terenul de fotbal, Neymar nu pare afectat și se distrează așa cum doar el știe să o facă. În această perioadă, fotbalistul brazilian se distrează alături de prieteni într-o croazieră pe vaporul Preziosa, care are o capacitate de 4.000 de locuri.

Toate biletele pentru croazieră au fost vândute, iar Neymar se va distra alături de mii de fani timp de trei zile și trei nopți în Atlantic, de la Santos la Rio de Janeiro și înapoi. În urma accidentării suferite, Neymar nu va mai juca în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Cât au plătit fanii care i-au fost alături

Toate biletele pentru croaziera de vis de pe Preziosa au fost vândute, astfel, Neymar are parte de o adevărată companie. Cei care au plătit biletul pentru un loc pe vapor au fost nevoiți să scoată din buzunar între 1.100 și 6.600 de dolari.

Pachebotul dispune de casino, baruri, magazine, săli de jocuri, bowling, cinema 4D, aqua park, sală de sport, spa și săli de spectacol. Totodată, petrecăreții de pe vas vor putea asista la concerte live sau show-uri de stand-up cu artiști sud-americani.

ADVERTISEMENT

Nu în ultimul rând, fanii care au ales să petreacă 3 zile și 3 nopți pe vaporul Preziosa au putut admira o mulțime de fotografii și obiecte de colecție cu Neymar. MSC Preziosa este o capodoperă ce a fost lansată în 2013! MSC Preziosa aparține clasei Fantasia si este cel de-al 12-lea vas din flota MSC.

Au apărut deja primele imagini de la petrecere

Așa cum era de așteptat, petrecerea de pe vas a prins ecouri pe rețelele de socializare. Starul Braziliei apare în formă excelentă și distrându-se la maximum. Fanii s-au putut bucura pe deplin de prezența lui Neymar pe pachebotul Preziosa.

ADVERTISEMENT

Vasul de croazieră are nu mai puțin de 18 etaje. De Crăciun, Neymar a postat o fotografie pe rețelele de socializare cu Bruna Biancardi și Mavie, fetița lor, dar și cu băiatul fotbalistului. ”Primul Crăciun alături de prințesa noastră”, au fost cuvintele lui Neymar.

ADVERTISEMENT