Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Nici dacă-i dădeai buletinul în mână nu știa cum îl cheamă!” Rapidistul dat „dispărut” la 2-3 cu U Cluj

Dumitru Dragomir l-a ironizat pe un jucător al Rapidului adus cu surle și trâmbițe. Ce a spus fostul președinte al LPF după Rapid - U Cluj 2-3.
29.11.2023 | 00:06
Nici dacai dadeai buletinul in mana nu stia cum il cheama Rapidistul dat disparut la 23 cu U Cluj
Dumitru Dragomir, analiză după Rapid - U Cluj 2-3. Dezamăgit de un transfer tare al Rapidului. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a intervenit la FANATIK SUPERLIGA după meciul nebun dintre Rapid și Universitatea Cluj. „Oracolul de la Bălcești” a criticat unul dintre cele mai importante

Dumitru Dragomir, dezamăgit de Andrei Borza după Rapid – U Cluj 2-3: „Îl făcuseră ăștia morișcă”

Dumitru Dragomir știe care este marele dezavantaj al puștilor din SuperLiga: „Pe ăștia tineri dacă pui presiune își dau cu stângul în dreptul. Asta e cea mai mare chestie la fotbalul mondial. Și n-au nervii tari. 

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a remarcat acest lucru la Andrei Borza, adus cu surle și trâmbițe la Rapid de la Farul, jucător care cochetează și cu naționala de seniori: „Ai dreptate. De exemplu mi s-a părut că Borza a cedat la un moment dat”.

Mitică Dragomir a fost și mai categoric: „Hai, domne. Dacă îi dădeai buletinul în mână nu știa cum îl cheamă. Ce Dumnezeu. Păi bineînțeles. Îl făcuseră ăștia morișcă. Nu s-a prins nici Bergodi să pună mijlocașul de pe partea lui, să-l aducă să îl ajute. Papeau făcea numai faza de atac, dar faza de apărare n-o făcea niciodată”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir surprinde din nou: „Cum au jucat trebuia să le dea vreo 5 Rapidului”

„Profetul” FANATIK a nimerit-o din nou la Rapid – U Cluj, însă consideră că scorul putea fi mult mai drastic: „Vai de capul meu. La 2-1 m-am gândit că s-ar putea să egaleze ăștia. Nu mă gândeam să câștige. Dar cum au jucat trebuia să le dea vreo 5 Rapidului. Dacă le dădea 5 nu erau multe. 

Sabău e un timp inteligent și are o echipă strunită bine. A venit, m-a pupat, era și el bucuros. Râdea pentru că știa de emisiunea pe care am avut-o ieri cu tine. Bravo lor”. 

ADVERTISEMENT

Dacă ești microbist nu trebuie să ratezi FANATIK SUPERLIGA în fiecare luni, marți și vineri, LIVE pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea apare ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube, la ora 17:30.

Dumitru Dragomir face praf un transfer tare al Rapidului. Nouă profeție la Rapid - U Cluj