Life

Nicolae Botgros, dezvăluiri sfâșietoare despre soția pe care a pierdut-o în 2021: „Nu mă lăsa nici să tai pâinea”

Nicolae Botgros nu o poate uita pe Lidia Bejenaru, femeia lângă care a trăit mulți ani, pe care a pierdut-o în 2021. Acesta a făcut dezvăluiri pentru FANATIK, în exclusivitate.
27.01.2023 | 11:12
Nicolae Botgros dezvaluiri sfasietoare despre sotia pe care a pierduto in 2021 Nu ma lasa nici sa tai painea
Nicolae Botgros și-a pierdut soția pe 26 iulie 2021. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dorul de soție îl copleșește aproape la fiecare pas pe maestrul Nicolae Botgros. Rămas văduv în anul 2021, artistul basarabean a trebuit să învețe să se obișnuiască fără femeia care a avut grijă de el în toți anii de căsnicie.

Nicolae Botgros e văduv de un an și jumătate! Și-a pierdut soția în 2021

Dirijorul a povestit, în exclusivitate pentru FANATIK, cât de mult i s-a schimbat viața de când partenera sa de viață nu mai e, dar și ce așteptări are de la copiii săi.

ADVERTISEMENT

Meseria pe care o are l-a ajutat foarte mult să gestioneze durerea pricinuită de pierderea soției sale. A fost ca un refugiu pentru îndrăgitul artist, care a împlinit de curând 70 de ani.

Ultimul an și jumătate din viață au fost destul de grei, în ciuda faptului că pe scenă a trebuit să nu arate ce ascunde în suflet. Nicolae Botgros a recunoscut că 2021 a fost, pentru el, unul dintre cei mai grei ani.

ADVERTISEMENT

Nicolae Botgros se pregătește pentru câteva spectacole mari, pe care sper să le poată organiza cu ocazia Festivalului Internațional al Mărțișorului, între 1 și 10 martie 2023, în Moldova…

Oricât de mult timp ar dedica muncii și oricât de mult ar zâmbi, satisfăcut de aprecierile pe care le primește din partea publicului, dirijorul Orchestrei „Lăutarii” plânge cu un ochi.

ADVERTISEMENT

Despre pierderea soției: „Când viețuiești cu cineva nu te gândești la lucrurile proaste”

„Sigur că anul 2021 a fost mai greu. E foarte mult regret pentru că soția m-a părăsit. Atât de mult rău îmi pare… Când viețuiești cu cineva nu te gândești la lucrurile proaste.

Dumnezeu mi-a luat-o așa repede că îmi pare foarte rău. Mă tot gândesc că s-a petrecut asta. Nu am ce face”, a declarat Nicolae Botgros în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Lidia Bejenaru, regretata soție a cântărețului, îi lipsește în cele mai banale momente din viața de zi cu zi. Botgros a declarat că femeia cu care a trăit o bună perioadă înțelegea ce presupune munca sa și că avea grijă de el. Nu îl lăsa să facă nimic prin casă atunci când se întorcea din turnee.

„Nu mă lăsa nici să tai pâinea”

„Ea nu mă lăsa nici să tai pâinea sau să bat cuie. Înțelegea foarte bine viața mea de artist”, ne-a mai spus Botgros.

Când vine vorba despre copiii săi, artistului parcă îi vine bucuria în glas. Nepotul său Cristi și Cornel îl urmează în carieră, făcând treabă frumoasă cu ei pe scenă. Doar că… prim-dirijorul de la „Lăutarii” are și o fetiță, de aproape 5 ani, a cărui viitor s-ar putea să fie unul tot legat de muzică.

botgros copii
Cei doi copii ai lui Nicolae Botgros, Cornel și Nicoleta

„Nu vreau să o fac eu pe fetița mea mare muziciană”

„Toți copiii mei sunt pasionați de muzică, și nu doar ei, Cristi (n.r.: nepotul) e generația a 4-a, Cornel este generația a 3-a… Cât despre fetița mea, sper ca și Nicoleta să facă muzică dacă își va dori. Nu vreau să o fac eu mare muziciană, dar mi-ar plăcea să fie pianistă, poate îi va plăcea și vioara…”, a completat Nicolae Botgros.

Nicolae Botgros a împlinit recent vârsta de 70 de ani. Și-a sărbătorit ziua cu 200 de persoane, la un restaurant, după cum ne-a spus chiar pe data de 25 ianuarie, atunci când a dat marea petrecere alături de cei dragi.

Viața lui Nicolae Botgros a fost în centrul atenției nu doar pentru realizările profesionale. Fetița de aproape 5 ani este rezultatul poveștii de iubire pe care artistul a trăit-o cu o altă femeie, în paralel cu căsătoria cu Lidia Bejenaru. După ce amanta l-a făcut tătic, acesta s-a întors la nevastă, a cărui dispariție o regretă profund și acum.

ADVERTISEMENT