News

Nicolae Ciucă, glume despre cimitirul din prezentarea primarului PNL din Calafat. „Asta e ca să nu uităm unde ne ducem”

Nicolae Ciucă, glume despre cimitirul din prezentarea primarului PNL din Calafat. „Asta e pentru memento mori, să nu uităm unde ne ducem”
24.04.2024 | 12:35
Nicolae Ciuca glume despre cimitirul din prezentarea primarului PNL din Calafat Asta e ca sa nu uitam unde ne ducem
Nicolae Ciucă a apreciat ușor ironic cimitirul din realizările primarului din Calafat / Foto: Facebook, Nicolae Ciucă
ADVERTISEMENT

Nicolae Ciucă, liderul PNL, a fost prezent, marți, la Calafat, la lansarea candidatului liberal Dorel Mitulețu, care candidează pentru încă un mandat la Primăria municipiului, prilej cu care a comentat și faptul că în materialul de prezentare a realizărilor lui Mitulețu a apărut și cimitirul local.

Becul care fumegă și baloanele care se sparg

Nicolae Ciucă, liderul PNL, a fost prezent, marți, la Calafat, la lansarea candidatului liberal Dorel Mitulețu, care candidează pentru încă un mandat la primăria municipiului. Liderul liberalilor a remarcat că, în timpul evenimentului, unul din becurile din sală a început să fumege iar unele baloane s-au spart.

ADVERTISEMENT

„Mai devreme, îi făceam un semn tehnicianului că ieşea fum de la bec şi mi-a făcut un semn discret: lasă, dacă iese fum înseamnă că funcţionează’. Ştia ce spune. Iar baloanele care se sparg sunt pentru domnul primar, să ne învăţăm cum sună dopul de şampanie când câştigă alegerile”, a declarat Niolae Ciucă.

Președintele PNL a făcut un comentariu și în legătură cu conținutul materialului de prezentare a realizărilor lui Dorel Mitulețu, în care apare și cimitirul din oraș.

ADVERTISEMENT

„Să nu uităm unde ne ducem”

„Demult nu mi-a mai fost dat să particip la o astfel de activitate şi să vedem atâta entuziasm de a-şi prezenta realizările într-un mandat. Parcă au fost într-o viaţă. A fost pentru prima dată când, pe lângă marile realizări, în filmul de prezentare, apare şi cimitirul. Asta e pentru memento mori, să nu uităm unde ne ducem. Domnule primar, trebuie să faceţi o poartă acolo şi să scrieţi pe ea: porunca lui este viaţă veşnică şi ştim ce-avem de făcut!”, i-a spus lui Mituțețu liderul PNL, potrivit News.ro.

„Dezvoltarea municipiului Calafat depinde de obținerea a încă unui mandat de către primarul liberal Dorel. El a câștigat încrederea oamenilor prin planurile sale derulate în acești patru ani.

ADVERTISEMENT

Fiecare localitate condusă de un primar liberal a accesat fonduri europene pentru proiecte de dezvoltare cu impact major. De aceea, pe 9 iunie nu va fi vorba despre ideologii politice, ci despre alegerea unui bun gospodar care să dezvolte comunitatea”, a postat ulterior Nicolae Ciucă pe contul Facebook.