Sport

Nicolae Dică, despărțire în cinci cuvinte de Adrian Mititelu

Nicolae Dică a dezvăluit ce i-a spus lui Adrian Mititelu la despărțirea de FC U Craiova 1948, în doar cinci cuvinte.
25.08.2023 | 22:01
Nicolae Dica despartire in cinci cuvinte de Adrian Mititelu
Ce i-a spus Nicolae Dică lui Adrian Mititelu la despărțire. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al oltenilor a spus că relația sa cu Adrian Mititelu a fost una bună și că nu a vorbit niciodată la telefon cu acesta, însă că patronul își dorea să știe cum pregătește meciurile.

Ce i-a spus Nicolae Dică lui Adrian Mititelu la despărțire

Nicolae Dică a povestit ce i-a transmis lui Adrian Mititelu la despărțirea de FC U Craiova: „Relaţia cu Adrian Mititelu a fost bună, n-am vorbit niciodată la telefon, ne vedeam de două ori pe săptămână.

ADVERTISEMENT

Am avut mână liberă. Din păcate se aştepta să câştigăm mai multe puncte. Voia să ştie ce gândesc, îi explicam ce pregătesc, cum pregătesc jocul. Nu, la schimbări nu se implica, nu pot minţi”.

„Ştia ora antrenamentelor, mi-am făcut ciclul săptămânal dorit. Dânsul a zis că nu mai are răbdare, nu ştiu exact care a fost motivul. Când ne-am despărţit i-am spus aşa: ’Dacă rămâneam împreună, făceam performanță’.

ADVERTISEMENT

Patronul venea și îmi spunea mereu că vrea o formație mai defensivă, să nu mă avânt atât, dar văd acum echipa cu Rapid că e făcută foarte ofensiv, iar pe dreapta e Ibrahim, care e număr nouă”, a mai spus Nicolae Dică, la TV OrangeSport.

Ce spunea Adrian Mititelu când l-a pus antrenor pe Nicolae Dică

Adrian Mititelu a spus că îi va da mână liberă lui Nicolae Dică la FC U Craiova, fiind bucuros de faptul că a reușit să-l pună antrenor principal la echipa sa, fără să își imagineze că se va despărți brusc de acesta:

ADVERTISEMENT

Avem un antrenor în care ne punem speranța că în acest an vom reuși să ne îndeplinim obiectivul. A fost o vară tumultuoasă, cu un antrenor care după câteva zile a încheiat colaborarea, dar până la urmă totul e bine când se termină cu bine.

Intrăm în normalitate de azi, iar Nic – așa cum îi voi spune de acum – este un antrenor bun, din noua generație. Trebuie să fie sprijinit. E echipa ideală pentru a primi șanse, are un lot bun spre foarte bun, are condiții foarte bune”.

ADVERTISEMENT

„Noi o să-i asigurăm tot sprijinul și e un antrenor care are independență, are autonomia specifică postului lui și are mână liberă să își facă ordine în echipă cum crede de cuvință. Are puterea să-și facă echipa după cum gândește și după cum vede el.

E un antrenor liber, nu e marionetă sau cum spun alții. Vă asigur de asta, iar eu am mare încredere în el, pentru că a progresat. La ce condiții sunt aici, sunt premise foarte bune”, mai spunea Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se schimbă automat cardurile la Raiffeisen Bank. Anunț important făcut de bancă. Tot...
Se schimbă automat cardurile la Raiffeisen Bank. Anunț important făcut de bancă. Tot ce trebuie să știi
Vârsta de pensionare, redusă pentru o categorie de români. Ce prevede proiectul
Vârsta de pensionare, redusă pentru o categorie de români. Ce prevede proiectul
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are...
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze