Sport

Nicolae Dică, dezamăgit după CS Mioveni – Chindia Târgoviște 0-1: „Dacă primim cinci goluri, să dăm și noi trei”

Nicolae Dică a fost dezamăgit după înfrângerea suferită de CS Mioveni în duelul de pe teren propriu cu Chindia Târgoviște, scor 0-1.
03.04.2023 | 21:59
Nicolae Dica dezamagit dupa CS Mioveni  Chindia Targoviste 01 Daca primim cinci goluri sa dam si noi trei
Nicolae Dică a fost dezamăgit după înfrângerea suferită de CS Mioveni contra Chindiei. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Antrenorul Mioveniului este de părere că un rezultat de egalitate era echitabil și vrea de la jucătorii săi mai mult pentru a reuși să se salveze de la retrogradare.

Nicolae Dică, dezamăgit după CS Mioveni – Chindia Târgoviște

Nicolae Dică a fost dezamăgit după înfrângerea suferită de CS Mioveni împotriva Chindiei Târgoviște: „Cred că un rezultat de egalitate era echitabil. Ambele echipe au luptat. Am încercat, dar nu am scos niciun punct. Am avut o perioadă bună, nu a fost presiune.

ADVERTISEMENT

Mi-era teamă că vor veni meciurile cu presiune. În primele două jocuri din play-out asta s-a întâmplat. Vom încerca să obținem punct sau puncte”.

„Nu mai trebuie să spunem că vom face 3,4,6 puncte. Trebuie să reușim să dăm gol. Dacă primim cinci goluri, să dăm și noi trei patru. Îmi doresc ca jucătorii mei să aibă personalitate.

ADVERTISEMENT

Vom merge la Sfântu Gherorghe și vom încerca să facem surpriza în Cupă. Se pot întâmpla multe. Eu am contract până în vară. Deocamdată mai avem un meci în Cupă și șapte în campionat”, a mai spus Nicolae Dică.

Toni Petrea, bucuros la finalul meciului

Toni Petrea a fost bucuros la finalul meciului cu CS Mioveni și a explicat că victoria este meritată pentru echipa sa: „A fost greu, așa cum am anticipat, cu așteptări. Un meci disputat, pe care l-am controlat. Am avut multe situații de a marca, din păcate nu am reușit. E bine că a ieșit așa până la urmă. E o victorie importantă pentru noi.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță, va fi un play-out disputat. VAR-ul a apărut de curând, se întâmplă, trebuie să așteptăm, să avem răbdare. Este dificil pe margine când aștepți o decizie.

Nu am revăzut fazele. Pe moment, ești un pic dezamăgit când ți se anulează un gol sau se dă penalty, după care se revine asupra deciziei. E bine că avem VAR, sper să se ia deciziile cele mai bune.

ADVERTISEMENT

I-am spus că, efectiv, cartonașul galben pe care l-am primit era nejustificat. Eram dezamăgit de faultul făcut de fundașul meu, nicidecum de arbitraj. El a crezut că am ripostat și mi-a dat galben”.

„Mai avem de jucat, sunt meciuri grele. Va fi o luptă foarte strânsă. Contează fiecare punct, e important să reușești să ții echipele de sub tine la distanță și să speri că adversarii din față se încurcă.

Problemele financiare s-au rezolvat pe final de săptămână. Noi ne-am pregătit două săptămâni cu gândul că se vor rezolva. Băieții au fost ok, s-au pregătit foarte bine, nu am ce sa le reproșez. Au avut o evoluție bună, au avut atitudine, fără atitudine nu poți obține rezultate”, a mai spus Toni Petrea.

ADVERTISEMENT
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Imposibil de recunoscut pe străzile din America și interzis 6 luni în fotbalul...
Imposibil de recunoscut pe străzile din America și interzis 6 luni în fotbalul din România, a revenit în țară și la vechiul look
China mobilizează forțe militare la granița cu Rusia. La ce trebuie să ne...
China mobilizează forțe militare la granița cu Rusia. La ce trebuie să ne așteptăm
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare "scoasă din romanele SF" a companiei Alef Aeronautics
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față...
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față cu băiatul care a supraviețuit atacului
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Blackout pana in 2026! Furtuna solară care ne lasă fără curent și internet....
Blackout pana in 2026! Furtuna solară care ne lasă fără curent și internet. PREVIZIUNI SUMBRE
Noi reglementări pentru mașinile pe benzină sau motorină. Schimbări de la 1 mai
Noi reglementări pentru mașinile pe benzină sau motorină. Schimbări de la 1 mai
Cum arată Gina Pistol după 8 ore la salonul de înfrumusețare. Schimbarea e...
Cum arată Gina Pistol după 8 ore la salonul de înfrumusețare. Schimbarea e incredibilă! FOTO
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care...
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care explică principiile utilizării armelor nucleare, scurse în presă
S-a îndrăgostit de el când avea 7 ani și s-au căsătorit 30 de...
S-a îndrăgostit de el când avea 7 ani și s-au căsătorit 30 de ani mai târziu. Actorul român și povestea sa incredibilă de iubire