Sport

CS Mioveni – Chindia Târgoviște 0-1, în etapa 2 din play-out SuperLiga. Echipa lui Dică, aproape retrogradată. Cum arată clasamentul

CS Mioveni a pierdut cu 0-1 meciul de pe teren propriu contra Chindiei, din etapa 2 a play-out-ului SuperLigii, și este ca și retrogradată direct.
03.04.2023 | 19:13
CS Mioveni  Chindia Targoviste 01 in etapa 2 din playout SuperLiga Echipa lui Dica aproape retrogradata Cum arata clasamentul
CS Mioveni este ca și retrogradată după eșecul suferit în fața Chindiei. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
03-04-2023
16:34

Cum arată clasamentul din play-out-ul SuperLigii după CS Mioveni – Chindia 0-1

După 0-3 la FC U Craiova, CS Mioveni a avut o nouă evoluție foarte slabă contra Chindiei, pe teren propriu, în etapa 2 a play-out-ului din SuperLiga. Echipa lui Nicolae Dică a pierdut cu 0-1 și, cu doar 11 puncte acumulate în clasament, are șanse minime de a evita retrogradarea directă.

Nici Chindia nu a strălucit în acest meci, miza imensă și-a pus amprenta asupra jocului, dar a fost totuși echipa mult mai matură, care a obținut ce și-a propus. Trupa lui Toni Petrea putea câștiga mult mai lejer, însă a fost „incomodată” vizibil de VAR, care i-a anulat un gol și un penalty, ambele pentru poziții de ofsaid în care se afla Popadiuc. Târgoviștenii au făcut totuși un pas mare spre salvare, evadând temporar și de pe pozițiile care duc la baraj.

superliga play-out
Clasament play-out SuperLiga
03-04-2023
14:30

CS Mioveni - Chindia Târgoviște 0-1 (Căpușă 51)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 88: Căbuz reține cu siguranță șutul din afara careului expediat de Carnat.

Min. 76: Garutti îl faultează în careu pe Popadiuc și se dictează penalty pentru Chindia. VAR intervine din nou și anulează decizia arbitrului Dumitrache, pentru un ofsaid la Popadiuc.

Min. 70: Lovitură liberă pentru gazde, mingea este aruncată pe 6 metri, de unde Garutti reia cu capul în plasă. Golul este însă anulat pentru o poziție de ofsaid în care se afla fundașul Mioveniului.

Min. 51: GOOOL Chindia! Căpușă primește o minge în afara careului și înscrie cu un șut superb de la 18 metri, pe jos, la colțul lung. Mingea a lovit întâi bara și apoi a intrat în plasă.

Min. 45+4: Daniel Popa șutează la colțul lung, mingea se duce pe lângă bară.

Min. 22: Neguț șutează puternic din afara careului, Greab respinge.

Min. 6: Popadiuc primește o minge pe partea dreaptă, trimite un șut-centrare din unghi, Greab iese aiurea și mingea intră în plasă. După aproximativ 4 minute de deliberare în camera VAR, golul este anulat pentru un ofsaid la  Popadiuc.

Min. 1: A început partida.

03-04-2023
13:32

Echipele de start la CS Mioveni - Chindia Târgoviște

Echipele de start la meciul CS Mioveni – Chindia Târgoviște.

  • CS Mioveni: Greab – Sno, Garutti, Scarlatache, Pedroso – Panait, Lixandru, Lepistu – Antal, Rusu, Buziuc. Rezerve: Bucur – Balaur, Burnea, V. Pop, Toma, Carnat, Gutea, Rădescu, Benchaib. Antrenor: Nicolae Dică.
  • Chindia Târgoviște: Căbuz – Căpușă, Celea, Corinus, Dumitrașcu – Dulca, Akhmatov – A. Șerban, Popadiuc, Neguț – D. Popa. Rezerve: D. Moldovan – C. Dinu, Perianu, Buș, Mihaiu, Vorobjovas, Orozco, A. Ioniță. Antrenor: Anton Petrea.

Meciul CS Mioveni – Chindia Târgoviște are loc luni, 3 aprilie, cu începere de la ora 17:30, în cadrul etapei 2 din play-out-ul SuperLigii. Pentru gazde, aflate pe ultimul loc, cu numai 11 puncte, este cam meciul de totul sau nimic, pentru că un nou eșec ar însemna reducerea șanselor de salvare aproape de zero. Nici Chindia nu respiră prea bine, cu 16 puncte, ocupând locul 14, al doilea de baraj de supraviețurie.

Unde se joacă meciul CS Mioveni – Chindia Târgoviște, în etapa 2 din play-out SuperLiga

Întâlnirea CS Mioveni – Chindia Târgoviște se dispută luni, 3 aprilie, de la ora 17:30, pe stadionul Orășenesc, în etapa 2 din play-out-ul SuperLigii. Echipa lui Nicolae Dică este ultima în clasament și fără o victorie în acest meci lucrurile s-ar complica la maxim, șansele la supraviețuire scăzând în mod dramatic.

ADVERTISEMENT

Nu este unul dintre meciurile la care stadionul să fie plin. Chindia are o medie de două-trei mii de spectatori în mod normal la meciurile jucate la Ploiești, unde e casa provizorie de la promovare încoace. Cum partida are la la Mioveni, o localitate aflată nu departe de Târgoviște, nu ar fi o surpriză ca fanii Chindiei să fie net superiori ca număr celor locali.

Cine transmite la TV partida CS Mioveni – Chindia Târgoviște

Partida CS Mioveni – Chindia Târgoviște se joacă luni, 3 aprilie, de la ora 17:30, pe stadionul Orășensc din localitatea argeșeană, în etapa 2 din play-out-ul SuperLigii. Ea va fi transmisă în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Mioveni, luni, 3 aprilie, va fi zi cu cer acoperit cam pe tot parcursul, dar, paradoxal, cu șanse destul de reduse de precipitații, ceva în jur de 10 la sută. Maxima din termometre va ajunge la ora amiezii la 14 grade, o temperatură care se va regăsi în bună măsură și la ora partidei. Arbitrul meciului este Bogdan Dumitrache din București, aflat abia la al șaselea meci în acest sezon.

Ce jucători lipsesc din confruntarea CS Mioveni – Chindia Târgoviște

Nicolae Dică are la dispoziție tot lotul pentru acest meci crucial. Sunt câteva puncte fixe în primul unsprezece: portarul Greab, fundașul Garutti, mijlocașii Lixandru și Benchaib și atacantul Bogdan Rusu. În jurul acestora, Dică plantează restul jucătorilor pe care îi consideră cei mai potriviți, în funcție de caracteristicile adversarului.

ADVERTISEMENT

Chindia, care are grave probleme financiare, jucătorii nemaifiind plătiți tocmai din luna noiembrie 2022, nu îi are la acest meci pe vârful Cooper, unul dintre cei mai buni atacanți din SuperLiga la acest moment. Daniel Popa va fi unicul vârf, Chindia preferând să își betoneze mijlocul.

Cote la pariuri la jocul CS Mioveni – Chindia Târgoviște

Pentru casele de pariuri, este un meci foarte echilibrat, iar cotele acordate demonstrează acest lucru. Chindia este ușor favorită, la cota de 2,70, echipa lui Nicolae Dică având douăzeci de sutimi mai mult – 2,90. Șansă dublă „X2” are cotă 1,45, iar șansă dublă „1X” cotă 1,50. Dar în privința golurilor marcate ambele au la fel, 1,45.

ADVERTISEMENT

Patru partide au avut loc la Mioveni de la revenirea Chindiei în primul eșalon. De trei ori, inclusiv sezonul acesta, s-au impus argeșenii, golgeterul lor fiind Bogdan Rusu, cu trei reușite. O singură dată succesul a revenit dâmbovițenilor, în 2021, victorie la limită, cu 1-0. Nici un egal pe stadionul din Mioveni între cele două echipe.

ADVERTISEMENT