Sport

Toni Petrea, frustrat după FC Botoșani – Chindia 1-0: ”Au marcat dintr-o fază pe care nu pot să o numesc ocazie”

Toni Petrea consideră că echipa sa nu merita să piardă partida FC Botoșani - Chindia 1-0 și este îngrijorat că dâmbovițenii se află pe loc de baraj.
18.03.2023 | 19:17
Toni Petrea frustrat dupa FC Botosani  Chindia 10 Au marcat dintro faza pe care nu pot sa o numesc ocazie
Toni Petrea consideră că echipa sa nu merita să piardă partida FC Botoșani - Chindia 1-0 și este îngrijorat că dâmbovițenii se află pe loc de baraj. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Târgoviștenii s-au aflat la conducerea jocului de la Botoșani, însă nu au reușit să înscrie și cum ocaziile se răzbună, gazdele au marcat în finalul întâlnirii prin golgheterul Sebastian Mailat.

Ce l-a deranjat pe Toni Petrea în meciul FC Botoșani – Chindia 1-0

La finalul meciului FC Botoșani – Chindia 1-0, din prima etapă a play-out-ului din SuperLiga, antrenorul Toni Petrea s-a arătrat extrem de nemulțumit de rezultat, dar și îngrijorat din cauza faptului că jucătorii săi nu marchează.

ADVERTISEMENT

”Un meci cu un deznodământ neplăcut pentru noi, nefericit. Nu cred că meritam să pierdem, am dominat partida în mare parte. Ei au marcat dintr-o fază pe care nu pot să o numesc ocazie. Sunt nemulțumit, pot să spun și un pic îngrijorat pentru că nu reușim să marcăm și să adunăm puncte.

Trebuie să luptăm până la final. Asta e situația. O să luptăm până la final. Chiar dacă sunt ceva probleme financiare, pe care nu pot să le ascund, jucătorii trebuie să intre pe teren și să uite de aceste chestiuni. Nu am avut luciditate și inspirație în faza de atac. Jucătorii și-au dorit, dar atât am putut astăzi”, a declarat Petrea.

ADVERTISEMENT

Stoican vrea să câștige play-out-ul

De partea cealaltă, tehnicianul lui FC Botoșani, Flavius Stoican, este de părere că un astfel de joc închis nu putea fi tranșat decât cu o execuție de excepție și anunță că formația sa se va bate pentru primele două locuri în play-out.

”Un meci destul de închis, care se putea decide doar printr-o execuție specială, cum a fost cea a lui Mailat. Chiar dacă nu a avut alte realizări, el este un jucător care face corect ambele faze, dar să nu uităm că este un jucător care marchează, care poate face diferența în momentele dificile.

ADVERTISEMENT

Să nu-l uităm pe Dragu, care în unele momente poate să deblocheze apărarea adversă. Roman a avut execuții foarte bune atunci când l-am folosit. Important e să fim realiști, azi chiar a fost un meci de muncă, meci care a așteptat o greșeală și greșeala a venit de partea lor și o execuție a lui Sebi Mailat.

Sunt foarte importante aceste puncte pentru că avem ambiția noastră, am văzut cam cine sunt favoritele în acest play-out și e important să credem în forțele noastre și, cu ajutorul publicului în momentele dificile, să reușim să câștigăm fiecare meci de acasă cel puțin.

ADVERTISEMENT

Țigănașu a revenit acum patru zile, e un jucător de bază, poate am forțat lucrurile și l-am introdus din primul minut. Asta este, se întâmplă, dar avem două săptămâni de pauză și sper să-și revină. E destul de binevenită pauza, pentru că au nevoie de odihnă, să se regenereze organismul și când începem, să fim apți sută la sută”, a spus Stoican.

ADVERTISEMENT