Sport

Nicolae Dică, nervos după FCSB – FC Voluntari 1-1: „Au greșit, ce să le fac acum? Să-i aduc pe copiii ăia de la Liga 3?”

Nicolae Dică a fost nervos la finalul meciului dintre FCSB și FC Voluntari, scor 1-1, partidă în care echipa sa a fost egalată la ultima fază.
12.09.2022 | 23:44
Nicolae Dica nervos dupa FCSB  FC Voluntari 11 Au gresit ce sa le fac acum Sai aduc pe copiii aia de la Liga 3
Nicolae Dică, nervos după FCSB - FC Voluntari. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, penalty-ul obținut de FC Voluntari și transformat de Adam Nemec a venit ca urmare a unei alunecări involuntare a lui Risto Radunovic într-un moment care părea rezolvat de apărarea vicecampioanei României.

Nicolae Dică, nervos după FCSB – FC Voluntari

Nicolae Dică a fost nervos la finalul meciului dintre FCSB și FC Voluntari, partidă în care FCSB a deschis scorul în minutul 82, însă a jucat cu un om în minus din minutul 85, când Malcom Edjouma a primit al doilea cartonaș galben.

ADVERTISEMENT

„Chiar dacă nu am făcut o partidă foarte bună, meritam să câștigăm, cu toate că am jucat și cu un om în minus pe final. Și așa ne-am creat multe ocazii de a marca. N-am știut să ținem de rezultat.

Din păcate, nu reușim să marcăm mult mai multe goluri din ocaziile pe care le avem, iar adversarul marchează dintr-o fază.

ADVERTISEMENT

A fost o nebunie pe finalul jocului, din păcate l-am pierdut pe Edjouma, dar și așa am dus-o până în minutul 95, până când a venit acea greșeală.”, și-a început Nicolae Dică discursul.

În minutul 90+5, Adam Nemec a obținut un penalty, pe care tot el l-a transformând fără emoții.

„Au greșit, ce să le fac acum?”

„Cel mai important era să reușim să câștigăm jocul pentru moralul jucătorilor. Nu înțeleg de ce ar fi un blocaj, pentru că am reușit în Europa, am reușit acolo. Nu trebuie să se concentreze doar pe Europa, trebuie să se focuseze și pe campionat.

ADVERTISEMENT

Știu că e miză și în Europa, nu mergem acolo să facem figurație, dar pentru noi, în acest moment, e primordial campionatul.

Îmi doresc ca echipa mea să ajungă să joace meci de meci, la 3-4 zile. Am fost și eu fotbalist și jucam la 3-4 zile. Aștept să văd ce jucători vom avea valizi pentru meciul de joi.

ADVERTISEMENT

La Coman s-a văzut o oboseală după meciul din Anglia. Vreau mai mult de la ei, de la toți. Tavi e un jucător tânăr, un jucător de perspectivă, are și căderi și trebuie să muncească mult”, a continuat Nicolae Dică.

„Poate că Edjouma a primit un galben cam devreme la prima fază. Ce jucători avem cu experiență în afară de Tamm și Radunovic?

A greșit atunci Dawa, ce să le fac acum? Au fost și alții care au jucat. Când îi schimb, nu-i bine că-i schimb, când merg cu o echipă, de ce nu schimb… ce mai rămâne să fac… să aduc copiii de la Liga 3?

Știam că va veni Omrani de câteva zile. El a fost printre primii atacanți pe care au vrut să-i aducă aici, până să vin eu. Sunt pozitiv, nici cei de la Anderlecht nu trec printr-o perioadă bună în campionat, sperăm ca joi să fim într-o formă bună și să obținem o victorie”, a mai spus antrenorul „roș-albaștrilor”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,80 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Anderlecht. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT