Life

Nicolae Guță, înapoi la prima dragoste. A anunțat că se pocăiește, dar a rupt scena cu Tzancă Uraganu

Nicolae Guța a revenit la prima iubire. Cântărețul voia să se pocăiască, însă a făcut spectacol alături de Tzancă Uraganu.
30.03.2023 | 10:24
Nicolae Guta inapoi la prima dragoste A anuntat ca se pocaieste dar a rupt scena cu Tzanca Uraganu
Nicolae Guța a revenit la prima iubire. Cântărețul voia să se pocăiască, însă a făcut spectacol alături de Tzancă Uraganu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Artistul și compozitorul de manele s-a întors la prima dragoste. A anunţat că se pocăieşte, dar a rupt scena cu unul dintre cei mai cunoscuți interpreți din Ploiești. Renumitul solist a renunțat la melodiile bisericești.

Nicolae Guța a revenit la prima iubire. Cântărețul voia să se pocăiască, însă a făcut spectacol alături de Tzancă Uraganu

Nicolae Guță, supranumit de fanii români Regele manelelor, a revenit la prima iubire după ce în urmă cu ceva vreme a transmis că vrea să stea departe de genul muzical care l-a consacrat în favoarea pieselor laice.

ADVERTISEMENT

Decizia artistului nu a ținut foarte mult pentru că recent a fost filmat în timp ce întreține atmosfera la un spectacol cu Tzancă Uraganu pe ritmuri de manele. Cei doi au făcut un show de senzație și au bucurat oamenii prezenți.

Petrecăreții au fost extrem de încântați de faptul că vedeta s-a întors la meseria pe care o face de foarte mulți ani. Toți invitații din restaurant s-au distrat până în zori pe melodiile celor doi cântăreți de muzică de petrecere.

ADVERTISEMENT

Acest lucru se poate observa dintr-o filmare distribuită de Tzancă Uraganu pe TikTok care a adunat numeroase aprecieri și mesaje. Se pare că oamenii i-au simțit lipsa lui Nicolae Guță de la evenimente și petreceri fastuoase.

Nicolae Guță, departe de lumina reflectoarelor

Nicolae Guță a stat o vreme departe de lumina reflectoarelor și nu a mai ieșit în public. Manelistul și-a dorit să facă o schimbare radicală în viața profesională și nu numai, și și-a îndreptat atenția spre credință și Cel de Sus.

ADVERTISEMENT

„Atunci când vorbim de Dumnezeu, nu există bariere, nu există limite și nu există funcții. Sunt nepregătit cu melodii despre Domnul, dar cântăm amândoi două strofe, pentru că nu sunt pregătit încă.

Pentru mine și pentru voi, pentru familia mea, mă refer la frații mei și surorile mele”, spunea în urmă cu ceva vreme artistul despre decizia de a renunța la manele, notează romaniatv.net.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Nicolae Guță a mai transmis că va lua o pauză și că nu va mai susține concerte și spectacole în București. Artistul a punctat faptul că a luat această hotărâre din motive personale și pentru liniștea sa.

ADVERTISEMENT
Tags: