Life

Veste mare în familia lui Nicolae Guță! Fata manelistului, Nicoleta, a făcut anunțul!

Nicoleta Guță ar vrea să facă în curând cununia civilă cu noul ei soț, cu care e căsătorită doar religios. Fiica manelistului Nicolae Guță are planuri mari.
29.01.2023 | 13:15
Veste mare in familia lui Nicolae Guta Fata manelistului Nicoleta a facut anuntul
Nicoleta Guță vrea să se căsătorească și civil. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nicoleta, fata lui Nicolae Guță, cunoscută interpretă de manele la rândul ei, are planuri mari pentru acest an! Bat clopotele de nuntă în viața vedetei!

Nicoleta Guță ar vrea să se căsătorească și în acte

Nicoleta și bărbatul cu care și-a clădit o familie vor să facă un pas important în relația lor. Cei doi sunt uniți deja în fața lui Dumnezeu, fiind cununați religios, însă pe la starea civilă încă nu au dat.

ADVERTISEMENT

Anul acesta ar putea fi anul marii petreceri și… se știe că atunci când se face nuntă la maneliști poate dura trei zile și trei nopți! Fiica lui Nicolae Guță a vorbit despre gândurile ei în ce privește relația sa. Printre altele, vedeta a recunoscut că i s-a cam dus cheful de a mai avea un copil, dar nu se știe niciodată de unde sare iepurele.

„Eu sunt căsătorită, dar am făcut doar cununia religioasă, am făcut ceva în familie, foarte micuț, și doar atât. Cununia civilă nu avem.

ADVERTISEMENT

Probabil că vom face,(…) pe noi ne-a interesat partea asta, să fim apropiată de Dumnezeu, să avem numele lui Dumnezeu, să fim cununați la biserică și cam atât, urmează, soțul insistă să facem și nuntă, dar avem timp”, a declarat Nicoleta Guță pentru spynews.ro.

Primul soț, cu care are doi copii, a bătut-o chiar în noaptea nunții

Nicoleta se declară mulțumită de tot ce trăiește de când a făcut cununia religioasă. Artista nu are, însă, în plan să își mărească familia. Potrivit aceleiași surse citate mai sus, nu își mai dorește copii. E deja bunică, iar răbdarea ei nu mai e aceeași ca acum câțiva ani.

ADVERTISEMENT

„Eu nu îmi mai doresc, sunt bunică și deja răbdarea mea s-a dus demult, dar nu spun niciodată nu, cum o vrea Dumnezeu”, a completat cu sinceritate Nicoleta, fata lui Nicolae Guță.

Nicoleta Guță a mai fost căsătorită. Cu primul ei soț are doi copii, pe Nicolas și Gabriel. Căsnicia pe care a avut-o cu Andrei Căldărar a fost una plină de probleme. La un moment dat, cântăreața a dezvăluit că a fost bătută chiar în noaptea nunții.

ADVERTISEMENT