Life

Nicolae Guță, reacție halucinantă după ce a aflat că fiul său ar fi fost prins la volan: „Trebuia să nu mai fie în viață”

Nicolae Guță a avut o reacție halucinantă atunci când a aflat că fiul său a fost implicat într-un accident și ar fi fost prins drogat la volan.
03.09.2023 | 16:59
Nicolae Guta reactie halucinanta dupa ce a aflat ca fiul sau ar fi fost prins la volan Trebuia sa nu mai fie in viata
Cum a reacționat Nicolae Guță după ce a aflat că fiul său ar fi fost prins drogat la volan. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicu, fiul lui Nicolae Guță ar fi fost prins drogat la volan și a intrat cu mașina într-un șanț. Manelistul a avut o reacție halucinantă și a făcut declarații uluitoare despre situația în care se află băiatul său. De ce a spus că i se pare normal.

Ce a spus Nicolae Guță după ce fiul său ar fi fost prins drogat la volan

Conform antena3.ro, în noaptea de 2 spre 3 septembrie, Nicu, fiul lui Nicolae Guță, ar fi fost prins drogat la volan pe strada Livezeni, din Petroșani. Bărbatul ar fi sărit cu mașina pe care o conducea într-un șanț, iar după ce a fost testat cu aparatul Drug-Test, rezultatul a fost pozitiv.

ADVERTISEMENT

 „A ieșit pozitiv la substanță psihotropă, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice, în vederea determinării prezenței, în organism, a substanțelor psihotrope”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Hunedoara.

Contactat de Antena Stars, Nicolae Guță a avut o declarație halucinantă. Manelistul a dezvăluit că nu îl miră deloc faptul că acest lucru s-a întâmplat și că fiul său mai are astfel de antecedente. Mai mult de atât, în trecut a fost implicat într-un accident care l-ar fi putut ucide.

ADVERTISEMENT

Astfel, Nicolae Guță a mărturisit că nu este deloc surprins de această veste, dat fiind faptul că, după spusele sale, duce o viață haotică. În plus, a adăugat că a încercat în zadar să discute cu Nicu, așa că s-a lăsat păgubaș.

„Ce s-a întâmplat nu mă miră. Mi se pare totul normal și ok în modul în care își duce el viața. Adică nu e viață, până la urmă. E distrugere de viață. El are probleme cu stația de calcul, la el nu merge stația de calcul.

ADVERTISEMENT

E defectă într-un mod în care nu se mai repară. (…) Are o viață nu haotică, dezastruoasă. Dacă scriam cât am discutat cu el, probabil că ieșea un dosar, un milion de pagini”, a declarat Nicolae Guță, conform spynews.ro. 

„El trebuia să nu mai fie în viață”

Nicolae Guță a menționat că fiul său ar fi trebuit să învețe din experiențele trecute și să se bucure de faptul că a scăpat cu viață din ultimul accident, când a fost supus și mai multor intervenții chirurgicale pentru a fi salvat.

ADVERTISEMENT

„La ce bubuituri și-a dat el. La ultimul accident, sau nu știu la care dintre ele, că a avut mai multe, la ce bubuituri și-a dat de au venit cu elicopterul, și-au tăiat mașina, operat 13 ore, apoi 15 ore, apoi 10 ore, ce a pățit acum e ceva banal. E cum ar fi o repetiție, cum facem noi lăutarii.

Nu am luat legătura cu el. Pentru că nu mă mai interesează demult ce face el. Dacă el nu mai ține la viața lui și dacă el a ales o viața draconică și varianta cea mai rea… El trebuia să nu mai fie în viață de la accidentul ăla. A avut noroc și a scăpat și în loc să își vadă de treaba lui o comite din nou și din nou”, a încheiat Nicolae Guță.

ADVERTISEMENT