Life

Nicolae Guță nu mai scapă de probleme! Fiul său a fost atacat în plină stradă! Bărbatul a fost transportat la spital

Nicolae Guță trece prin momente grele, după ce fiul său, Marian a fost lovit și tâlhărit în plină stradă. Bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale
09.05.2023 | 22:33
Nicolae Guta nu mai scapa de probleme Fiul sau a fost atacat in plina strada Barbatul a fost transportat la spital
Nicolae Guta, disperat! Fiul său a fost bătut și tâlhărit pe stradă
ADVERTISEMENT

Nicolae Guță nu mai scapă de probleme! După ce în urmă cu o lună, autoritățile au descins la locuința lui pentru percheziții, acum fiul lui a ajuns la spital. Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost atacat în plină stradă și tâlhărit. Băiatul lui Nicolae Guță, Marian Petru, susține că îl cunoștea pe agresor.

Băiatul lui Nicolae Guță a fost tâlhărit de o persoană cunoscută

Marian Petru trece prin momente cumplite după ce a fost lovit și tâlhărit în plină stradă. Incidentul a avut loc sâmbătă, 6 mai 2023, în jurul orei 18:30, pe o stradă din Petroșani. Agresorul, un cunoscut de-ai lui Marian, a venit pe la spatele fiului lui Nicolae Guță și l-a lovit. Fiul manelistului a reclamat că a fost lovit cu pumnii. Apoi, lui Marian i-a fost furată o sumă consistentă de bani. În urma loviturilor, bărbatul a rămas la pământ și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

O ambulanță a sosit la fața locului și l-a transportat pe Marian Petru la spitalul din Petroșani. Acolo, medicii i-au acordat îngrijiri de specialitate. După ce a primit îngrijirile medicale necesare, bărbatul a dat declarații la poliție. Fiul Regelui manelelor le-a relatat poliţiştilor faptul că i-ar fi dispărut o sumă de bani pe care o avea asupra sa. Bărbatul nu cunoaște cu exactitate ce sumă i-a fost furată.

“În 6 mai, în jurul orei 18.30, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat, de 36 de ani, din Petroşani, a fost lovit de un tânăr, pe care îl cunoaştea din vedere, în timp ce se afla pe o stradă, din municipiul Petroșani. Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală, din Petroșani, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate, ulterior relatând poliţiştilor faptul că i-ar fi dispărut o sumă de bani, pe care îi avea asupra sa (neștiind exact valoarea sumei)”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara.

ADVERTISEMENT

În urma cercetărilor făcute la fața locului, poliția Municipiului Petroșani a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și furt. Cercetările continuă pentru a se stabili starea de fapt și apoi se vor lua măsurile impuse de lege.

Familia lui Nicolae Guță are probleme cu legea

În luna aprilie, familia lui Nicolae Guță a mai fost în centrul unui scandal. Locuința din Petroșani a manelistului a fost percheziționată de polițiști. Cercetările au avut loc într-un dosar privind afaceri ilegale cu obiecte de aur. La acea vreme membrii familiei au fost suspectați de săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și contrafacere, a informat Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o lună, în data de 6 aprilie, mascații au descins la locuința lui Nicolae Guță din Petroșani. Autoritățile au explicat atunci că dosarul vizează tranzacții cu bijuterii false.În acest sens, oamenii legii au percheziționat una dintre casele manelistului din județul Hunedoara

„La data de 6 aprilie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Sector 6 au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în județul Hunedoara, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și contrafacere.

ADVERTISEMENT

În fapt, persoanele bănuite ar fi comercializat bijuterii. Unele purtau însemnele unor mărci protejate, pe o platformă de socializare. În urma efectuării perchezițiilor domiciliare, au fost identificate bijuterii și documente ce atestă volumul vânzărilor și 3.700 de euro. Bănuiții urmează a fi conduși la audieri, iar ulteriror vor fi prezentați magistraților cu propunere legală” au transmis atunci reprezentanții Direcției Generale de Poliție a Municipiului București

ADVERTISEMENT
Tags: