Life

Nicolae Guță vinde palatul cu 27 de camere. Renumitul manelist este grav afectat de pandemie

20.05.2020 | 13:08
Nicolae Guta vinde palatul cu 27 de camere Renumitul manelist este grav afectat de pandemie
Nicolae Guță vinde palatul cu 27 de camere. Renumitul manelist este grav afectat de pandemie. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Nicolae Guță și fiul său Nicu s-au lansat recent în industria imobiliară ridicând un adevărat palat cu 27 de camere care urma să devină hotel, însă pandemia de coronavirus le-a dat peste cap planurile, iar acum vila va fi scoasă la vânzare.

Manelistul Nicolae Guță a scos la vânzare palatul cu 27 de camere din Bihor

Cunoscutul manelist a ridicat în urmă cu câteva luni o construcție în județul Bihor, clădirea cu 27 de camere urmând a funcționa în regim hotelier. Nicolae Guță a fost însă afectat de virusul din China și a luat decizia de a scoate la vânzare vila evaluată la 4 stele.

ADVERTISEMENT

Potrivit anunțului făcut de fiul manelistului, Nicu Guță, pe un site de specialitate, construcția deține jacuzzi, restaurant propriu, sală de conferință, centrală termică, un birou administrativ, o sală de sport și multe alte beneficii.

Vila de tip conac a fost proiectată de un arhitect de renume internațional și poate fi achiziționată pentru suma de 250.000 de euro, prețul nefiind unul negociabil.

ADVERTISEMENT

Care este motivul pentru care manelistul vinde vila

„Mă gândisem în perioada asta cu COVID și oricum ne hotărâsem înainte să vină perioada asta mai dificilă pentru toate domeniile, să ne reprofilăm. Și atunci am cumpărat diferite imobile prin țară.

Pe unele le cumpărăm și le vindem în starea inițial, iar altora le facem noi o mică modificare și le vindem după”, a declarat fiul manelistului, la Antena Stars, scrie cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Nicu Guță a mai dezvăluit că nu se va retrage definitiv din domeniul afacerilor, în ciuda faptului că a fost grav afectat pe acest plan de pandemia de coronavirus.

Așadar, Nicolae Guță nu renunță la afaceri și se reprofilează. Fiul cunoscutului manelist a declarat că va investi de acum înainte în domeniul vânzărilor auto.

ADVERTISEMENT

Tânărul a mai povestit că tatăl său, Nicolae Guță, simte dorul petrecerilor și cântărilor, mărturisind că interpretul de muzică de petrecere nu mai are răbdare, motiv pentru care stă foarte multe ore în studio.

„Noi suntem afectați și pe plan profesional și pe plan de viață, așa, pentru că noi toată viața am fost plecați la cântat. Îți dai seama să stai atâtea luni acasă?

Pentru tata este prima dată când stă o perioadă atât de îndelungată prin casă. Deja nu mai are răbdare. Începe să cânte prin studio”, a mai spus Nicu Guță, potrivit sursei menționate.

ADVERTISEMENT