Fotbal international

Nicolae Stanciu a dat lovitura la Slavia Praga! Cehii i-au pregătit internaționalului român un salariu uriaș

17.12.2019 | 11:00
Nicolae Stanciu a dat lovitura la Slavia Praga Cehii iau pregatit internationalului roman un salariu urias
Nicolae Stanciu într-un meci jucat pentru Slavia Praga. Fotbalistul a dat lovitura pe final de an. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu a reușit să se acomodeze de minune la Slavia Praga, acolo unde joacă meci de meci, iar oficialii formației din Cehia au decis să îi facă o surpriză pe final de an internaționalului român în vârstă de 26 de ani.

Nicolae Stanciu a dat lovitura la Slavia Praga

Nicolae Stanciu a semnat cu Slavia Praga pe 4 iulie 2019 un contract valabil până în vara anului 2023, după ce gruparea din Cehia a plătit patru milioane de euro celor de la Al Ahli. În acel moment, internaționalul român a primit un salariu de 1,1 milioane de euro, dar lucrurile se vor schimba începând cu anul 2020.

ADVERTISEMENT

Mulțumiți de evoluția lui Nicolae Stanciu, oficialii echipei antrenat de Jindrich Trpisovsky au hotărât să îi mărească salariul internaționalului român, iar acesta va deveni cel mai bine plătit fotbalist din lotul lui Slavia Praga.

Jurnaliștii de la site-ul Ruik.cz anunță că Slavia Praga urmează să îi propună un nou contract în perioada de mercato din iarnă lui Nicolae Stanciu și să mai adauge o sumă importantă la salariul pe care îl încasează anual.

ADVERTISEMENT

Cotat de site-urile de specialitate la 4 milioane de euro, Nicolae Stanciu a jucat în 25 de meciuri pentru Slavia Praga în sezonul 2019 – 2020, dintre care 8 în Champions League, a dat două goluri și a oferit 5 pase decisive.

Gigi Becali a încasat aproape 10 milioane de euro de pe urma transferului lui Nicolae Stanciu

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a început fotbalul la Unirea Alba Iulia, iar în septembrie 2011 a fost cumpărat de FC Vaslui cu 240.000 de euro. Adrian Porumboiu l-a vândut în vara anului 2013 la FCSB pentru suma de 700.000 de euro, iar Gigi Becali a dat lovitura pe plan financiar în august 2016 după transferul acestuia.

ADVERTISEMENT

RSC Anderlecht l-a cumpărat pe 29 august 2016 de la FCSB, iar belgienii au plătit 9,70 milioane de euro pentru acesta. Nu a dat randamentul așteptat la gruparea din Belgia și a fost cedat la Sparta Praga pentru 3,75 milioane de euro. Ahli l-a cumpărat în ianuarie 2019 cu 10.000.000 de euro, dar fotbalistul nu s-a acomodat și a semnat după jumătate de an cu Slavia Praga.

Soția lui Nicolae Stanciu a pierdut sarcina

Nicolae Stanciu a lipsit de la ultimul meci jucat de Slavia Praga în campionat, cel cu Ceske Budejovice, toate acestea deoarece a fost învoit de club pentru a fi alături de soția sa, internată în spital, după ce a pierdut sarcina.

ADVERTISEMENT
  • 37 de selecții are Nicolae Stanciu la echipa națională a României
  • 10 goluri a dat Nicolae Stanciu pentru prima reprezentativă
  • 4 milioane de euro este cota lui Nicolae Stanciu, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT