Life

Nicole Cherry, în vizorul stilistului. Apariția artistei, criticată de Neculai Stanciu: „Dacă suntem mame, nu trebuie să fim cucoane”

Stilistul Neculai Stanciu a criticat ținuta purtată de Nicole Cherry la un eveniment monden. Ce nu a fost în regulă cu hainele alese de artistă?
12.10.2022 | 19:01
Nicole Cherry in vizorul stilistului Aparitia artistei criticata de Neculai Stanciu Daca suntem mame nu trebuie sa fim cucoane
Ținuta lui Nicole Cherry, criticată de Neculai Stanciu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Stilistul vedetelor, Neculai Stanciu, a criticat ținuta cu care Nicole Cherry s-a prezentat la un eveniment monden. Specialistul a fost de părere că hainele alese nu o avantajează deloc pe tânără artistă.

Nicole Cherry, criticată pentru ținuta purtat la un eveniment. Ce nu a fost bine, din punctul de vedere al lui Neculai Stanciu

Recent a avut loc un eveniment monden la care au participat nume celebre din showbizul autohton. Printre ele s-a aflat și Nicole Cherry, care a ales să poarte o ținută masculină.

ADVERTISEMENT

Artista a îmbrăcat o cămașă neagră, cu un detaliu în jurul gâtului, o fundă, pantaloni lejeri cu animal print și pantofi cu toc gros, de asemenea negri. Părul l-a avut prins într-un coc, iar ca accesorii a optat pentru o pereche de cercei aurii și o poșetă de mici dimensiuni.

Apariția sa a fost comentată de stilistul vedetelor, Neculai Stanciu, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, difuzată pe Pro TV. El a fost de părere că, deși a devenit mamă la sfârșitul anului trecut, Nicole Cherry ar trebui să poarte haine adecvate vârstei sale.

ADVERTISEMENT

„Nicole Cherry….cu mamele….dacă suntem mame, nu trebuie să fim cucoane. Adică, să ne punem gulere de genul. Nu înțeleg styling-ul.

Ea este o fată superbă, are 20 și un pic. De ce să nu purtăm ținute conform vârstei, asta e de o altă vârstă.

ADVERTISEMENT

Genul ăsta de legătură o folosim când vrem să ascundem ceva. Nu este cazul”, a susținut Neculai Stanciu.

Cum își caracteriza Nicole Cherry ținuta: „Elegantă și comodă”

Cu toate acestea, Nicole Cherry era încrezătoare în ceea ce a ales să poarte și considera că a făcut alegerea vestimentară potrivită.

ADVERTISEMENT

„Pe cât este de elegantă, pe atât este comodă. Elegantă și comodă, greu de obicei să se întâmple asta, pentru că știm, femeile în general trebuie să suporte și să sufere mai mult.

Cred că e o variantă masculină foarte frumoasă și altfel”, a declarat Nicole Cherry.

 

 

ADVERTISEMENT