Life

Cine e Neculai Stanciu, stilistul de la Vorbește lumea. Pro TV, decizie surprinzătoare la 3 ani de la plecarea Danei Budeanu

Cine este Neculai Stanciu, stilistul care a fost cooptat în echipa emisiunii Vorbește lumea. Hotărârea uimitoare luată de Pro TV.
07.09.2022 | 17:36
Cine e Neculai Stanciu stilistul de la Vorbeste lumea Pro TV decizie surprinzatoare la 3 ani de la plecarea Danei Budeanu
Cine e Neculai Stanciu din echipa show-ului Vorbește lumea. O înlocuiește pe Dana Budeanu la 3 ani de la plecarea de la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tânărul este printre puținii bărbați care activează în lumea modei din țara noastră și care urmează să o înlocuiască pe Dana Budeanu la 3 ani de la plecarea creatoarei de modă. Cu ce vedete a lucrat până în prezent.

Cine e Neculai Stanciu din echipa show-ului Vorbește lumea. O înlocuiește pe Dana Budeanu la 3 ani de la plecarea de la Pro TV

Neculai Stanciu este înlocuitorul Danei Budeanu la 3 ani de la plecarea de la Pro TV. Este personal stylist, shopper și creator de conținut, având o comunitate de peste 39,5 milioane de urmăritori numai pe Instagram.

ADVERTISEMENT

A fost invitat de nenumărate ori în matinalul Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1, însă de câteva luni a semnat cu postul rival când nimeni nu se mai aștepta să fie înlocuită Dana Budeanu.

De asemenea, tânărul este unul dintre puținii bărbați care realizează postări legate de fashion. În plus, are numeroase sfaturi pentru oameni și pentru vedetele cu care colaborează și cărora chiar le aruncă haine din garderobă.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Flavia Mihășan sunt doar două dintre persoanele publice care au apelat la serviciile stilistului. Prezentatoarea de la Vorbește lumea chiar s-a plâns că a rămas fără câteva obiecte vestimentare de suflet.

Ce afacere are Neculai Stanciu, nouă vedetă de la Vorbește lumea

Mai mult decât atât, Neculai Stanciu deține o afacere pe care a lansat-o în plină pandemie de coronavirus. Mai exact, vinde tricouri, colecția sa fiind una dintre cele mai vândute din momentul de față.

ADVERTISEMENT

„Nu m-am gândit să fac o afacere. Pur și simplu într-o noapte în pandemie, anul trecut, m-am gândit ce as putea să fac pentru a-mi aduce aminte cu drag peste ani și ani de perioada Covid din viața mea. Astfel a pornit.

Am zis că peste 20 de ani, 30 de ani când voi deschide dulapul și voi da peste tricourile făcute de mine o să știu clar că a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Am transformat o perioadă grea, în cea mai frumoasă perioadă a mea!

ADVERTISEMENT

Pur și simplu am lansat colecția și la început am spus ca tricourile sunt pentru a le purta eu, dar dacă e cineva care vrea pot realiza mai multe în atelier”, a mărturisit noua vedetă de la Vorbește lumea într-un interviu pentru bloggerul Lavinia Floroiu.

ADVERTISEMENT