Life

Nicole Cherry se gândește deja la al doilea copil: „Clar, un băiețel”

Nicole Cherry a vorbit despre al doilea copil! Artista vrea să îi aducă pe lume un frățior Anastasiei, însă nu știe exact când se va întâmplat asta. Oricum, nu foarte repede!
26.07.2022 | 14:50
Nicole Cherry se gandeste deja la al doilea copil Clar un baietel
Nicole Cherry, cântăreață. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nicole Cherry a fost întrebată de un fan dacă își mai dorește un copil, iar răspunsul oferit de cântăreață a fost unul surprinzător. Chiar dacă nu a trecut foarte multă vreme de când a devenit mămică, Nicole își dorește să mai facă un copil, doar că nu în viitorul foarte apropiat.

Nicole Cherry vrea bebe nr. 2

Cireșica a spus că al doilea copil trebuie să fie neapărat băiețel. „Clar, un băiețel! Să ne și iasă, dar nu acum. Mai așteptăm câțiva ani”, a scris vedeta pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Nicole a răspuns și la alte întrebări, unele legate de ea, altele de micuța Anastasia, în vârstă de 8 luni. Artista a dezvăluit că funcționează foarte bine diversificarea mâncării. Bebelușa nu i-a creat până acum niciun fel de problemă, cel puțin la capitolul mâncare.

Deși e mamă cu normă întreagă, Pop Nicoleta, pe numele din buletin, își face timp și pentru spectacolele unde este invitată să cânte.

ADVERTISEMENT

Practic, muziciana abia mai are timp să respire, dar nu se plânge deloc, ba chiar e bucuroasă că își poate consuma energia făcând ceea ce îi place.

Artista muncește la foc automat: „Nu mă pot gândi la o vacanță”

Cântăreața nu se gândește deocamdată la vacanță, dar speră ca undeva în luna septembrie să se poată bucura de câteva zile libere, pe care cel mai probabil le va petrece cu Anastasia.

ADVERTISEMENT

„Momentan, nu mă pot gândi la o vacanță. În weekend sunt plecată la concerte, iar în tot timpul săptămânii am alte proiecte. Poate prin luna septembrie reușesc câteva zile…”, a mai scris Nicole Cherry pe rețeaua de socializare.

Nicole Cherry a dat din nou lovitura pe plan muzical, odată cu lansarea hit-ului „Florile tale”, melodie care sună la aproape toate petrecerile de la noi.

ADVERTISEMENT

Piesa are atât de mult succes încât și alți artiști au vrut să o cânte. Cel mai cunoscut cover este cel interpretat de Luis Gabriel, care a primit acordul artistei să îi cânte piesa.

ADVERTISEMENT