Life

Nicoleta Dragne, probleme în sarcină. Cu ce se confruntă fosta vedetă Kanal D: „Mă trezesc de durere”

Nicoleta Dragne se confruntă cu probleme în sarcină. Fosta ispită de la Insula iubirii urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil peste câteva luni.
19.11.2022 | 11:23
Nicoleta Dragne probleme in sarcina Cu ce se confrunta fosta vedeta Kanal D Ma trezesc de durere
Nicoleta Dragne se confruntă cu probleme în sarcină. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicoleta Dragne a anunțat recent că este gravidă. Fosta ispită de la Insula iubirii va fi, în câteva luni, mămică pentru a doua oară, însă această perioadă nu este ușoară pentru ea.

Nicoleta Dragne are probleme în sarcină. Cu ce se confruntă fosta concurentă de la Bravo, ai stil!

Nicoleta Dragne are toate motivele să fie fericită. Fosta ispită de la Insula iubirii este însărcinată pentru a doua oară și în câteva luni își va ține copilul în brațe.

ADVERTISEMENT

Totuși, perioada această nu este deloc ușoară pentru fosta vedetă Antena 1. Nicoleta Dragne a povestit în mediul online că se confruntă cu dureri și că nu mai reușește să se odihnească pe timpul nopților.

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! se trezește adesea din cauza disconfortului, însă senzația nu îi este străină. Nicoleta Dragne a dezvăluit că aceleași probleme le-a întâmpinat și când se pregătea să-l aducă pe lume pe primul său născut, Vladimir.

ADVERTISEMENT

„Vedeți ce matinală sunt? Sunt efectele sarcinii despre care vă vorbeam. Nu la toate este roz, și când spun că nu este roz, nu mă refer la insomnii, că nu am insomnii, mă trezesc de durere, nu mă trezesc că nu mai pot să dorm.

Mă dor una, alta. Așa că dacă tot m-am trezit și nu am mai putut să dorm am zis să plec să-mi rezolv treburile”, a dezvăluit Nicoleta Dragne în mediul online, citată de SpyNews.ro.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Dragne speră că durerile să nu se intensifice

Nicoleta Dragne a adăugat că speră ca durerile să nu se intensifice încă de pe acum, ținând cont că bebelușul ar trebui să vină pe lume în luna februarie a anului viitor.

Vedeta și-a amintit că în cazul sarcinii anterioare, ultima lună a fost cea mai dificilă, deoarece se simțea atât de rău încât nu putea nici măcar să stea așezată.

ADVERTISEMENT

„Acum stau, însă oricum aș sta, am dureri, dar nu sunt chiar atât de mari. Și când stăteam în pat aveam dureri groaznice, îmi aduc aminte că plângeam de durere. Și eu rezist destul de bine la durere, nu sunt d-asta plângăcioasă. Era ceva insuportabil”, a completat Nicoleta Dragne.

ADVERTISEMENT