Nicoleta Luciu este de nerecunoscut! A slăbit spectaculos și are o siluetă de invidiat

Stefania Bacanu   
în Stiri mondene
22/08/2020, 15:34
Nicoleta Luciu este de nerecunoscut! A slăbit spectaculos și are o siluetă de invidiat
Nicoleta Luciu este de nerecunoscut! A slăbit spectaculos și are o siluetă de invidiat

Nicoleta Luciu și-a recăpătat silueta de altădată. Mamă a patru copii, fosta asistentă tv arată impecabil, mai ales acum când a scăpat de surplusul de kilograme. Pe lângă asta, se pare că și-a făcut și mici intervenții la niveul feței.

Foarte activă pe rețelele de socializare, mai mult pe Instagram, Nicoleta își informează fanii cu tot ceea ce face, ce crede că este important de știut, dar mai ales, împărtășește cu ei locurile minunate pe care le vizitează.

După cel două nașteri, Nicoleta a rămas cu un surplus de kilograme, astfel că, nu nu se află la primul proces de slăbire. Chiar dacă a ieșit din lumina reflectoarelor, Nicoleta nu a uitat că este una dintre cele mai frumoase femei din România și ține, în continuare, la acest statut.

Nicoleta Luciu a slăbit spectaculos! Cum arată acum

Nicoleta Luciu apostat o imagine pe Instagram, cel mai probabil, dintr-o mini vacanță sau plimbare, în care i se poate admira silueta la care a ajuns.

Nicoleta Luciu, silueta
Nicoleta Luciu este de nerecunoscut! A slăbit spectaculos și are o siluetă de invidiat. sursă foto: Instagram

”Așa da!!!/ Cea mai frumoasă femeie din România/ În sfârșit ai lasat castroanele!!! Demult trebuia!!/ Superbă/ DIVINĂ/ Ești super frumoasă/ Ești o frumusețe/ Sunteți super frumoasa, Nico”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani în dreptul fotografiei.

Soție și mamă a patru copii, vedeta a ales viața de familie și bucătăria, pentru că trebuie să își hrănească familia. De aceea, contul personal de Instagram este invadat zilnic cu postări din bucătărie. De aici și reacția unuia dintre fani, legată de castroanele la care ar fi renunțat.

Profesional, Nicoleta nu exclude posibilitatea revenirii în televiziune, dar trebuie să fie un proiect care să i se potrivească și care să o stimuleze financiar. Ea locuiește acum la Miercurea Ciuc, iar un nou proiect ar însemna, automat, și întoarcerea în București.

 

Închide ×