Life

Nicoleta Nucă, prima reacție după ce a fost eliminată de la Bravo, ai stil: „Fără măști și fără compromisuri”

Nicoleta Nucă a reacționat în urma eliminării de la Bravo, ai stil. Cântăreața a postat un mesaj pe contul ei de Instagram.
03.10.2021 | 14:43
Nicoleta Nuca prima reactie dupa ce a fost eliminata de la Bravo ai stil Fara masti si fara compromisuri
ADVERTISEMENT

Nicoleta Nucă, prima concurentă eliminată de la Bravo, ai stil Celebrities 2021, a reacționat după ce a părăsit concursul.

Îndrăgita cântăreață a ținut în primul rând să le mulțumească oamenilor care au fost alături de ea până în ultima clipă. În semn de mulțumire, artista a postat câteva dintre mesajele frumoase pe care le-a primit de la fani.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu se aștepta să aibă atât de mulți susținători și tocmai asta o nedumerește, având în vedere că a fost cel mai puțin votată dintre fetele nominalizate.

Nicoleta Nucă, reacții cu săgeți după eliminarea de la Bravo, ai stil

Nicoleta a ieșit din concurs cu un procent de 3,1%, aflându-se față în față cu Carmen Negoiță, care și-a exprimat dorința să plece.

ADVERTISEMENT

„Vă mulțumesc din toată inima pentru cuvintele frumoase, pentru susținere și apreciere! Mă bucur că am reușit să vin în fața voastră exact așa cum sunt. Fără măști și fără să fac compromisuri.

Mi-am propus asta și cred că mi-am atins obiectivul, chiar dacă nu am rămas foarte mult timp în cadrul acestei emisiuni”, a scris Nicoleta Nucă pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Nucă părea să fie una dintre cele mai promițătoare concurente din acest sezon. În mediul online, tânăra s-a aflat în mai toate sondajele printre primele 5 cele mai votate.

Realitatea a arătat însă diferit. Dintre cei care au susținut-o pe internet, puțini au și votat-o, lucru care se întâmplă deseori în astfel de reality-show-uri.

ADVERTISEMENT

Olga Verbițchi, o altă artistă din Republica Moldova, descalificată

Pe primul loc în gala eliminatorie cu tema Femme fatale s-a situat pentru a doua săptămână la rând Ruxi Opulenta, cu 48% din voturi. Pe locul al doilea a fost din nou Sensy, cu puțin peste 20% din SMS-uri.

Nicoleta Nucă este prima eliminată de public, însă a doua care părăsește concursul Bravo, ai stil de la Kanal D. Înaintea cântăreței din Basarabia, Kanal D a descalificat-o pe o altă artistă de la Chișinău.

Olga Verbițchi a fost dată afară din emisiune pentru că a încălcat regulamentul în mod constant. În momentul filmării primei gale, Olga nu a mai ajuns deloc la studio, invocând niște probleme de natură personală despre care s-a aflat ulterior.

Tânăra trecuse printr-o despărțire dureroasă de prietenul ei, Cocă, cel despre care a vorbit, de altfel, în emisiune. Nu a putut să prevadă cum urma să evolueze relația ei.

 

ADVERTISEMENT